Emotia

Emotia - Mirela Stanciulescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEmotia
Comanda acum "Emotia - Mirela Stanciulescu" de pe libraria ishop la pretul de 26,10 lei
Descriere carte:
''Cred ca aceasta carte poate declansa in literatura romana o miscare mai generala de redescoperire a sensibilitatii. Titlul ei, Emotia, are pentru mine valoarea unui program estetic." ( Alex. STEFANESCU )

"O adolescenta inteligenta si solitara, atrasa de literatura si de nori, Clara, care isi doreste sa devina scriitoare, adoarme si se trezeste nu chiar gandac, ca personajul lui Kafka, dar ceva asemanator si anume o femeie obisnuita, doamna Ionescu. Acest dezastru al unei vieti, pe care nu-l observa si nu-l deplange nimeni, este subiectul tulburatorului roman Emotia, scris de mereu surprinzatoarea prozatoare si traducatoare Mirela Stanciulescu.

Multi oameni din vremea noastra adorm la fel, adica au un moment de neatentie in biografia lor, si se trezesc transformati iremediabil in indivizi prozaici. Clara insa isi aminteste la un moment dat, ca pe o frantura de melodie, trairea din adolescenta si face imposibilul pentru a redeveni ea insasi.

Romanul este admirabil scris (cum nu prea se mai scrie azi). Autoarea foloseste parca o pensula chinezeasca extrem de fina pentru portretizarea personajelor si descrierea situatiilor." ( Alex. STEFANESCU )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Emotia
Cartea Emotia in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Emotia - Mirela Stanciulescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fuck the cool. Spune-mi o poveste - C. Rogozanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
C. Rogozanu
25,60 lei
Opere. Volumul I - III - Petru Dumitriu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Petru Dumitriu
205,03 lei
Manuc - Victoria Comnea Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Victoria Comnea
9,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana