Echilibre omogene in chimia analitica

Echilibre omogene in chimia analitica - Luminita Vladescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEchilibre omogene in chimia analitica
Comanda acum "Echilibre omogene in chimia analitica - Luminita Vladescu" de pe libraria ishop la pretul de 13,49 lei
Descriere carte:
Aceasta lucrare este o invitatie la o calatorie in lumea echilibrelor chimice stabilite in solutie, privite din perspectiva aplicatiilor lor in Chimia Analitica. Sunt infatisate diferite situatii de echilibre chimice, de la cele simple pana la cele mai complexe, dupa numarul de reactii implicate. Firul calauzitor este considerarea tuturor reactiilor ca schimburi de particule. Este, astfel, posibila analiza unitara si intelegerea celor mai diverse sisteme de reactii in solutie, deducerea unor relatii simple si corecte de calculare a constantelor care definesc starea de echilibru in conditiile unor aproximari necesare ce se incadreaza in limitele de erori admise. Lucrarea se adreseaza tuturor celor ce lucreaza direct in domenii ale Chimiei Analitice si Analizei Chimice, dar si celor ale caror preocupari sunt legate sau doar intersecteaza aceste domenii. Pentru studenti este o poarta deschisa spre cunoastere si o calauza in demersul lor de descoperire si intelegere a Chimiei Analitice. Pentru profesorii care pregatesc viitorii studenti poate fi un instrument de lucru si un mijloc de perfectionare creatoare. Pentru elevii care vor sa atinga performanta olimpicilor de chimie si pentru dascalii lor este cartea mult asteptata.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Echilibre omogene in chimia analitica
Cartea Echilibre omogene in chimia analitica in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Echilibre omogene in chimia analitica - Luminita Vladescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Compendiu De Chimie - SOMMER Klaus, WUNSCH Karl-Heinz, ZETTLER Manfred, Trad. DIACONEASA Gabriela Urmatoarea carte recomandata din categoria Chimie
SOMMER Klaus, WUNSCH Karl-Heinz, ZETT...
31,41 lei
Breviar de chimie - Georgeta Rosu Urmatoarea carte recomandata din categoria Chimie
Georgeta Rosu
6,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ChimieCarti recomandate din categoria Chimie