Drept bancar. Curs universitar 2008

Drept bancar. Curs universitar 2008 - Lucian Sauleanu, Lavinia Smarandache, Alina Dodocioiu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept bancar. Curs universitar 2008
Comanda acum "Drept bancar. Curs universitar 2008 - Lucian Sauleanu, Lavinia Smarandache, Alina Dodocioiu" de pe libraria ishop la pretul de 50,00 lei
Descriere carte:
Actualitatea institutiilor juridice de drept bancar au incitat autorii la o analiza din unghiuri diferite si intr-o maniera originala, dar cu incidenta comuna, de natura sa confere o imagine unitara asupra spectrului general bancar al tarii. Abordarea autorilor de o maniera acumulativ-progresiva, in sensul ca fiecare capitol deschide campul de investigatie al demersului stiintific din urmatorul, permite intelegerea logica a componentelor sistemului bancar national si a diversitatii formelor in care acestea participa la circuitul juridic. Surprinderea particularitatilor de constituire, functionare si incetare a institutiilor de credit si Bancii Nationale a Romaniei sau a obligatiilor de natura contractuala ori a instrumentelor de plata, nu pot fi decat utile si necesare pentru cultura juridica a studentilor. Familiarizarea cu alte institutii juridice specifice domeniului contribuie in egala masura la conturarea rolului si relevantei sistemului bancar contemporan.

Prof. univ. dr. Ion Dogaru
Membru corespondent al Academiei Romane

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept bancar. Curs universitar 2008
Cartea Drept bancar. Curs universitar 2008 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept bancar. Curs universitar 2008 - Lucian Sauleanu, Lavinia Smarandache, Alina Dodocioiu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Asigurari. Ghid Practic - Negru Titel Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept bancar
Negru Titel
29,43 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept bancarCarti recomandate din categoria Drept bancar