Devenirea - Intre Iad si Rai

Devenirea - Intre Iad si Rai - Ovidiu-Dragos Argesanu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDevenirea - Intre Iad si Rai
Comanda acum "Devenirea - Intre Iad si Rai - Ovidiu-Dragos Argesanu" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Acum trebuia sa se pregateasca pentru maine ca sa ia puterea demonului. Pentru asta trebuia sa il duca in fata Celui de Sus invins, legat. Asta nu era o problema, o mai facuse.Bolnavii se duceau la Liturghie si in timpul slujbei se vindecau. Nu stiau ca cel care le lua chinul pacatelor era el, intrau pe usa bolnavi si, minune, ieseau sanatosi. Din cand in cand cate un copil vindecat povestea cum iesise din el cate un duh necurat si cum venise un inger imbracat in haine albe si ii taia capul.Nu stiau insa ce statea in spatele acestor lucruri si acum trebuia sa ia puterea demonului in el si sa aibe puterea sa-l invinga din interior. O mai simtise, puterea lui, ura, mania, disperarea si apoi frica, plansetul si durerea lor cand pierdeau un suflet, teroarea ca aveau sa ajunga la randul lor in iad unde nici chiar lor nu le placea.Acum? Daca te invinge? Pune stapanire pe tine si esti capabil sa faci tot raul din lume. Poti ajunge sa faci orice: sa ucizi, sa te sinucizi, sa violezi si sa pangaresti pana si copii. Vazuse prea multe in viata lui ca sa nu stie ca nu te poti juca cu raul.Calugari socotiti puternici cazusera, maicute, preoti. Pentru ei, care isi aleg baricada, ispita este mult mai mare decat a mirenilor simpli. Cazurile disperate de prin manastiri erau aduse tot la el, asa ca nu era nimic nou sub soare.Tentatiile la care te supune atunci demonul sunt foarte puternice, dar nu de ele ii era frica, le stia de prea mult timp, trecuse prin toate, il preocupa mai mult posibilitatea ca sa ii puna stapanire pe trup fara voia lui.Asta ar fi insemnat ca ii intra in inima creierului si de acolo se putea folosi de el oricum.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Devenirea - Intre Iad si Rai
Cartea Devenirea - Intre Iad si Rai in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Devenirea - Intre Iad si Rai - Ovidiu-Dragos Argesanu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Crezi ca stii? 15000 intrebari si raspunsuri de cultura generala - Christiane Frohmuller, Mike Hillenbrand, Natalie John Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Christiane Frohmuller, Mike Hillenbra...
36,24 lei
Sarbatoarea Iubirii - EXLEY Helen Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
EXLEY Helen
26,91 lei
Razboaie noi si vechi - Mary Kaldor Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Mary Kaldor
6,56 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse