De ce sa fii fraier, bolnav si falit si cum sa ajungi destept, sanatos si bogat!

De ce sa fii fraier, bolnav si falit si cum sa ajungi destept, sanatos si bogat! -  Randy Gage
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDe ce sa fii fraier, bolnav si falit si cum sa ajungi destept, sanatos si bogat!
Comanda acum "De ce sa fii fraier, bolnav si falit si cum sa ajungi destept, sanatos si bogat! -  Randy Gage " de pe libraria ishop la pretul de 18,05 lei
Descriere carte:
Stilul lui Randy Gage este indraznet si taios, dar atintit spre obiectiv, daca doriti sa cunoasteti secretele succesului. El face afirmatii controversate, incalca corectitudinea politica si nu se sfieste sa atace unele dintre cele mai sacrosancte institutii contemporane, de la religia organizata la guverne, la cultura populara si pana la alimentele cu care va hraniti.  
Cartea aceasta provocatoare va va schimba convingerile, va va ataca temerile si - daca sunteti deschis - va va arata cum sa deveniti destept, sanatos si bogat!

,,Principala dumneavoastra prerogativa morala este propria fericire." Randy Gage

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre De ce sa fii fraier, bolnav si falit si cum sa ajungi destept, sanatos si bogat!
Cartea De ce sa fii fraier, bolnav si falit si cum sa ajungi destept, sanatos si bogat! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "De ce sa fii fraier, bolnav si falit si cum sa ajungi destept, sanatos si bogat! - Randy Gage " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Echilibrul Corp - Minte - Osho Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Osho
22,80 lei
Descopera forta din tine (vol. I) - Anthony Robbins Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Anthony Robbins
30,00 lei
Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul - Robin S. Sharma Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Robin S. Sharma
35,14 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala