Celei care ma judeca

Celei care ma judeca - Alessandro Perissinotto
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCelei care ma judeca
Comanda acum "Celei care ma judeca - Alessandro Perissinotto" de pe libraria ishop la pretul de 22,50 lei
Descriere carte:
"Vreti sa stiti cum l-am ucis? As vrea sa stiu si eu." Impulsul incontrolabil al razbunarii il tranforma pe un stralucit expert in informatica intr-un asasin. Astfel incepe confesiunea lui Luca ... Barberis, adresata, surprinzator, celei care este insarcinata sa-l condamne. Luciditatea amara a marturiei lui Luca surprinde umanitatea paradoxala din vocea unui asasin si nedreptatea profunda a unei lumi in care individualitatile se estompeaza sub fluxurile informatiilor reci. "As vrea foarte mult sa pot spune ca societatea este de vina pentru moartea lui Giuliano Lajanca, dar eu nici macar nu stiu ce este societatea, repet doar ca aici se ascunde o poveste, o poveste complicata care incepe cu trei ani in urma si care ajunge pana la urmatoarea crima, cea pe care ma pregatesc sa o comit." Prin mesajele pe care i le trimite judecatoarei de instructie Giulia Ambrosini, Luca Barberis dezvaluie coborarea sa in infern, cercurile pe care le strabate, prins in reteaua complicata de putere si interese care guverneaza lumea finantelor. Intre periferia Parisului si cartierul rosu din Amsterdam, Luca constientizeaza modul in care a devenit marioneta credula a unui mecanism care ii promitea bani si fericire, dar care l-a transformat intr-un ucigas. 

"Ca in Strainul lui Camus, viata protagonistului basculeaza intr-o clipa dinspre banalitate spre tragedie." (Gazzetta del Sud)
"Romanul lui Perissinotto este original prin structura, actual prin intriga si atemporal prin dilemele morale abordate." (Corriere della Sera)

Grafica: Angela Rotaru
Editor: Vlad Russo
Roman distins cu Premiul Grinzane Cavour in 2005.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Celei care ma judeca
Cartea Celei care ma judeca in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Celei care ma judeca - Alessandro Perissinotto" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Punct contrapunct - Aldous Huxley Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Aldous Huxley
47,45 lei
Anii - Virginia Woolf Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Virginia Woolf
26,59 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala