Casatoria civila si religioasa in dreptul roman

Casatoria civila si religioasa in dreptul roman - Bogdan Dumitru Moloman
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCasatoria civila si religioasa in dreptul roman
Comanda acum "Casatoria civila si religioasa in dreptul roman - Bogdan Dumitru Moloman" de pe libraria ishop la pretul de 28,00 lei
Descriere carte:
Redactata in termeni clari, concisi, lucrarea se adreseaza deopotriva studentilor, masteranzilor, doctoranzilor si practicienilor dreptului.

Cartea, structurata pe titluri, ofera o incursiune in materia casatorie, dar si in cea a divortului.

Se remarca prezentarea evolutiei familiei, casatoriei si divortului nu numai din punct de vedere juridic, ci si din perspectiva istorica.

Problematica vasta a casatoriei, a divortului este prezentata comparativ cu legislatia altor state din Europa, America de Sud, Euroasia.

Este interesanta prezentarea diferitelor aspecte ale concubinajului si logodnei, precum si ale casatoriei religioase, care nu are caracter obligatoriu.

Casatoria religioasa este analizata din perspectiva diferitelor biserici (ortodoxa, catolica, evanghelica, baptista, a Martorilor lui Iehova etc.) subliniindu-se diferentele existente in cadrul fiecareia dintre ele.

Modul de concepere a cartii, limbajul folosit, problematica tratata, vasta bibliografie consultata, la care autorul face trimitere, starnesc interesul pentru studiul lucrarii.

Dr. Gabriela Cristina Frentiu



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Casatoria civila si religioasa in dreptul roman
Cartea Casatoria civila si religioasa in dreptul roman in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Casatoria civila si religioasa in dreptul roman - Bogdan Dumitru Moloman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Noul cod civil. Comentarii. Editia a II-a - Marilena Uliescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Marilena Uliescu
39,00 lei
Contractul - Perju Pavel Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Perju Pavel
22,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil