C# Pentru Programarea Web

C# Pentru Programarea Web - PAPPAS Chris H, MURRAY William H, Trad. CARANDA Bogdan, RAICA Razvan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roC# Pentru Programarea Web
Comanda acum "C# Pentru Programarea Web - PAPPAS Chris H, MURRAY William H, Trad. CARANDA Bogdan, RAICA Razvan" de pe libraria ishop la pretul de 28,71 lei
Descriere carte:
C# este radical nou ca limbaj de programare orientat pe obiecte, deoarece combina puterea si flexibilitatea limbajului C++ cu usurinta limbajului Visual Basic. Suportul oferit pentru HTML si XML, precum si modulele de cod gata de a fi utilizate reduc dramatic timpul necesar dezvoltarii aplicatiilor extrem de portabile si „prietenoase“ fata de comunicatii. C# este alegerea fireasca pentru construirea aplicatiilor destinate Web-ului, iar aceasta carte va ofera fundamentul necesar la lansarea dumneavoastra in impresionanta lume a programarii pentru Web. Folosind tehnici pedagogice cu eficienta recunoscuta, autorii explica elementele de baza ale limbajului C# si ale mediului Visual Studio .NET, apoi se concentreaza asupra functiilor de dezvoltare a aplicatiilor pentru Web. Exemple de cod practice si complete prezinta functiile cheie din C# si o varietate de strategii de programare. Lucrarea se axeaza pe aspectele referitoare la Web ale limbajului C#, oferind cititorilor calea cea mai simpla si mai rapida spre construirea aplicatiilor profesionale pentru Web. Aflati elementele esentiale pentru Web ale limbajului C#, cu ajutorul tehnicilor pedagogice ale autorilor Studiati exemple de cod practice si complete, care ilustreaza conceptele Invatati sa construiti aplicatii Web simple sau complexe Mariti viteza de lucru, dezvoltand aplicatii flexibile si rapide! Pentru programatorii care au cunostinte despre C sau C++, aceasta carte este cea mai rapida si mai simpla metoda de a invata dezvoltarea aplicatiilor pentru Web in C#.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre C# Pentru Programarea Web
Cartea C# Pentru Programarea Web in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "C# Pentru Programarea Web - PAPPAS Chris H, MURRAY William H, Trad. CARANDA Bogdan, RAICA Razvan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Initiere in Borland Delphi - Elena Toader, Camelia Berceanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Programare
Elena Toader, Camelia Berceanu
9,50 lei
Programare Web pentru liceu - Traian Anghel Urmatoarea carte recomandata din categoria Programare
Traian Anghel
35,10 lei
Visual Basic .net - WALNUM Clayton, Trad. VOIN Doru Sorin Urmatoarea carte recomandata din categoria Programare
WALNUM Clayton, Trad. VOIN Doru Sorin
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ProgramareCarti recomandate din categoria Programare