Arbitrajul maritim

Arbitrajul maritim - Mihai Gabriel
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roArbitrajul maritim
Comanda acum "Arbitrajul maritim - Mihai Gabriel" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
Prezenta lucrare constituie contributia autorului - avocat, arbitru comercial si cadru didactic universitar - la efortul nobil, incitant si atat de complex pentru promovarea si fundamentarea arbitrajului comercial in prim-planul activitatii de solutionare a litigiilor comerciale, de perfectionare a reglementarilor acestei importante institutii.

Cartea dedicata arbitrajului maritim reprezinta un demers unic, chiar sui generis, dar pe deplin justificat, ce a aparut din necesitatea suplinirii lacunelor doctrinare, bibliografice si de jurisprudenta in aceasta materie, specifica activitatii comerciale din domeniul maritim.
Materia arbitrajului maritim, ca specie de sine statatoare desprinsa din arbitrajul comercial international, constituie un subiect de interes pentru participantii la circuitul comercial maritim, navigatori, comercianti, juristi si specialisti in domeniu.
Lucrarea se doreste a fi un instrument de lucru util, la dispozitia studentilor facultatilor de Drept, masteranzilor, juristilor practicieni, arbitrilor comerciali si a altor persoane implicate in activitatea de arbitraj comercial international si arbitraj maritim, din perspectiva expansiunii impetuoase a acestor institutii din domeniul juridic si comercial.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Arbitrajul maritim
Cartea Arbitrajul maritim in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Arbitrajul maritim - Mihai Gabriel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept Vamal - Moldovan Aurel Teodor Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comercial
Moldovan Aurel Teodor
53,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comercialCarti recomandate din categoria Drept comercial