Americans Past And Present

Americans Past And Present - Galateanu-farnoaga Georgiana
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAmericans Past And Present
Comanda acum "Americans Past And Present - Galateanu-farnoaga Georgiana" de pe libraria ishop la pretul de 25,00 lei
Descriere carte:
Americans past and present (Americanii de ieri si de azi) se adreseaza elevilor de liceu, studentilor si tuturor celor care doresc sa-ti imbogateasca cunostintele de istorie a Statelor Unite si sa-si extinda vocabularul de engleza americana. Pe parcursul a 50 de capitole, citate din istorici de prestigiu, fragmente din documente oficiale si scrieri cu caracter personal ofera cititorului o imagine caleidoscopica a evolutiei Statelor Unite de la un grup de colonii britanice la o supraputere mondiala. Pe langa textele selectate din autori americani si cele elaborate anume pentru aceasta antologie, volumul contine si activitati de verificare a intelegerii lecturii, de utilizare a lexicului de specialitate si de dezvoltare a exprimarii orale / scrise.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Americans Past And Present
Cartea Americans Past And Present in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Americans Past And Present - Galateanu-farnoaga Georgiana" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Invitation a la lecture! Textes et Auteurs 11-12 - Mihaela Cosma , Grigore Cristina Mihaela , Stratula Eugenia , Baitan Eufrozina , Raluca Sotran Urmatoarea carte recomandata din categoria Limbi straine
Mihaela Cosma , Grigore Cristina Miha...
9,03 lei
Der kleine Duden - Rudolf Hoberg, Ursula Hoberg Urmatoarea carte recomandata din categoria Limbi straine
Rudolf Hoberg, Ursula Hoberg
9,31 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limbi straineCarti recomandate din categoria Limbi straine