Aloe Vera. Planta celor 1000 de miracole

Aloe Vera. Planta celor 1000 de miracole - Oltea Mutulescu
Pret: 15,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAloe Vera. Planta celor 1000 de miracole
Comanda acum "Aloe Vera. Planta celor 1000 de miracole - Oltea Mutulescu" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
Venerata pentru virtutile sale tamaduitoare, aloe a dat nastere la mituri si legende in toate cele patru zari ale Antichitatii. Acum meritele sale sunt recunoscute si autentificate de experientele oamenilor, dar si de studii stiintifice. Ai un ghid complet, o initiere accesibila care iti dezvaluie: Ce este Aloe Vera si ce contine Cum poate fi utilizata ca terapie alternativa Afectiunile in care este folositoare, de la acnee la ulcer, diabet si SIDA Marturii impresionante ale celor pe care Aloe vera i-a salvat de la suferinta si boala Experiente spectaculoase ale medicilor care o folosesc Rezultate uimitoare ale cercetarilor stiintifice Cum pot fi tratate animalele cu Aloe vera Practica, usor de citit si de inteles, aceasta carte se adreseaza tuturor celor care au incredere in intelepciunea naturii, au nevoie de ajutor si primesc astfel o sansa de vindecare. Totodata te invata cum sa-ti protejezi sistemul imunitar si sa tii bolile la respect.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Aloe Vera. Planta celor 1000 de miracole
Cartea Aloe Vera. Planta celor 1000 de miracole in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Aloe Vera. Planta celor 1000 de miracole - Oltea Mutulescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionarul plantelor medicinale - Eugen Fischer Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Eugen Fischer
24,70 lei
Cristaloterapia - Dan Seracu Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Dan Seracu
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative