Absolut stralucitoare

Absolut stralucitoare  - Cinzia Felicetti
Pret: 28,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAbsolut stralucitoare
Comanda acum "Absolut stralucitoare  - Cinzia Felicetti" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
Aceasta carte este o calatorie in istoria fascinanta si atemporala a elementelor-cult ale garderobei feminine: de la rochia neagra la tricou, trecand prin vesnic popularii blugi, dar si camasa alba, puloverul din casmir si colierul de perle. Sa nu uitam nici clasicul trenci, geanta cu statut de simbol, tocul cui, sic si sexy, precum si obiectul la care nu am putea renunta niciodata, le rouge a levres . Trasatura comuna a acestor zece magnifice elemente? Sunt perene. Si devin tot mai valoroase odata cu trecerea timpului, ignorand, pline de superioritate, diversele tendinte in moda.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Absolut stralucitoare
Cartea Absolut stralucitoare  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Absolut stralucitoare - Cinzia Felicetti" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dineurile mondene. Manual de supravietuire - Michel Eltchaninoff, Sven Ortoli Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri practice
Michel Eltchaninoff, Sven Ortoli
18,52 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Ghiduri practiceCarti recomandate din categoria Ghiduri practice