Vita Sexualis

Vita Sexualis - Mori Ogai
Pret: 17,01 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roVita Sexualis
Comanda acum "Vita Sexualis - Mori Ogai" de pe libraria ishop la pretul de 17,01 lei
Descriere carte:
Volumul Vita sexualis, scris de unul dintre cei mai mari romancieri japonezi, este un important precursor al romanului modern in care vom face o cura de constientizare sexuala, si vom descoperi lumea erotica din arta si literatura.

De la prima intalnire a copilului Shizuka cu gravuri pe lemn al caror leitmotiv era placerea - Ukiyo-e - realizate de artistii japonezi prin utilizarea tehnicii blocurilor de lemn si pana la prima intalnire a tanarului in varsta de 20 de ani cu o curtezana profesionista, Ogai a ales ca creeze o istorie sexuala care intruchipeaza cele doua aspecte ale naturii unui barbat: trupul si spiritul in toata complexitatea sa psihologica. Rezultatul acestei investigatii este aducerea in mintea cititorului a complexei lumi sexuale din timpul erei Meiji din Japonia.

In romanul lui Ogai, eroul trebuie sa se confrunte cu lumea femeilor, de la prostituate la marile curtezane ale vremii. Dar, in timpul tuturor escapadelor sexuale si confruntarilor, el isi pastreaza echilibrul, observa, comenteaza, uneori cu umor, alteori cu seriozitate, dar intotdeauna cu autocritica. 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Vita Sexualis
Cartea Vita Sexualis in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Vita Sexualis - Mori Ogai" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Scrieri pornografice - Boris Vian Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Boris Vian
17,10 lei
Eu, motanul - Natsume Soseki Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Natsume Soseki
31,41 lei
Si hipopotamii au fiert in bazinul lor - Jack Kerouac, William Burroughs Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jack Kerouac, William Burroughs
21,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala