The Oxford English-romanian Junior Thesaurus

The Oxford English-romanian Junior Thesaurus
 - SPOONER Alan, ROSETTI Simona
Pret: 17,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roThe Oxford English-romanian Junior Thesaurus
Comanda acum "The Oxford English-romanian Junior Thesaurus
 - SPOONER Alan, ROSETTI Simona" de pe libraria ishop la pretul de 17,91 lei
Descriere carte:
Destinat elevilor din ciclul primar si gimnazial, lexiconul este conceput n spiritul dezvoltarii deprinderilor de comunicare si scriere. El ofera principalele echivalente ale termenilor prezentati si contine doua tipuri de intrari: lexicale , cele care ofera explicatia cuvntului, variantele sinononimice si, unde este cazul, antonimele, plasnd apoi cuvintele n contexte expresive; topice , pe de alta parte, care ordoneaza cuvinte ce apartin aceleiasi clase semantice, oferind astfel subiecte pentru dezvoltarea vocabularului si exersarea capacitatilor de comunicare. Dictionarul este bine structurat si beneficiaza de un suport grafic color, atractiv si prietenos. Cuvintele sunt ordonate alfabetic, facnd astfel inutila necesitatea unui index. Indicatiile morfologice sunt concise si clare, nefiind nsotite de abrevieri sau de alte mentiuni care s-ar dovedi criptice pentru cei mici, fapt ce stimuleaza si faciliteaza deprinderile de utilizare a unui dictionar. Dictionarul se doreste nu doar o lucrare de referinta pentru nivelul caruia i se adreseza, ci si un instrument care sa ridice probleme si ntrebari si sa insufle interes si curiozitate pentru limba si comunicare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre The Oxford English-romanian Junior Thesaurus
Cartea The Oxford English-romanian Junior Thesaurus
 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "The Oxford English-romanian Junior Thesaurus - SPOONER Alan, ROSETTI Simona" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Invitation a la lecture! Textes et Auteurs 11-12 - Mihaela Cosma , Grigore Cristina Mihaela , Stratula Eugenia , Baitan Eufrozina , Raluca Sotran Urmatoarea carte recomandata din categoria Limbi straine
Mihaela Cosma , Grigore Cristina Miha...
9,03 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limbi straineCarti recomandate din categoria Limbi straine