Psihologia pozitiva

Psihologia pozitiva - Roseline Blum
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPsihologia pozitiva
Comanda acum "Psihologia pozitiva - Roseline Blum" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Cartea de fata reprezinta un ghid de invatare a principiilor psihologiei pozitive, care ne arata cum sa cunoastem fericirea.
Sunt descrise, intr-o maniera accesibila, cele 6 calitati si 24 de forte care, potrivit fondatorilor psihologiei pozitive, stau la baza unei vieti implinite.
Cunoscandu-va mai bine calitatile si defectele si dezvoltand aspecte ale personalitatii pe care poate le-ati neglijat, veti accede la bucuria de a trai.
In viata nu este totul roz, dar lucrurile se pot schimba de asa maniera incat sa fiti fericiti - acesta este crezul psihologiei pozitive.
O lucrare ce ofera instructiuni concrete de evolutie si autocunoastere si care se adreseaza celor care cred in schimbare si in viitor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Psihologia pozitiva
Cartea Psihologia pozitiva in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Psihologia pozitiva - Roseline Blum" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Copii nascuti sub o stea norocoasa - Eileen Gallo, Jon Gallo Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Eileen Gallo, Jon Gallo
45,56 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata