Originea Noului Testament

Originea Noului Testament - Adolf Von Harnack
Pret: 18,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOriginea Noului Testament
Comanda acum "Originea Noului Testament - Adolf Von Harnack" de pe libraria ishop la pretul de 18,05 lei
Descriere carte:
Pentru Harnack cercetarea originii Noului Testament se transforma intr-o istorie a lucrurilor ce s-au intamplat si a celor ce nu au ajuns sa se intample niciodata, in care, in mod paradoxal, rolul scenariilor esuate este la fel de important pentru intelegerea particularitatilor Noului Testament ca si faptele in sine. Lucrarea este intesata de intrebari: de ce sunt patru Evanghelii si nu doar una; de ce s-a pastrat si Vechiul Testament alaturi de cel Nou; de ce Noul Testament contine, in afara de Evanghelii, si scrieri apostolice etc. - iar intrebarile sunt in sine un castig la fel de mare ca si raspunsurile pe care le ofera. Lectura cartii ramane rodnica chiar si pentru un neinitiat, desi pe alocuri eruditia autorului este coplesitoare. Chiar daca se vrea o geometrie a ideilor prin precizia ei, istoria lui Harnack ramane totusi un exercitiu de gandire viu, care lucreaza cu materiale vii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Originea Noului Testament
Cartea Originea Noului Testament in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Originea Noului Testament - Adolf Von Harnack" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Culorile Sangelui - Mihail Diaconescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Mihail Diaconescu
34,86 lei
Mica Biblie cu icoane la indemana tuturor crestinilor - Nicodem, Episcopul Husilor, Arhim. Iuliu Scriban, Iconom. Pavel Savin Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Nicodem, Episcopul Husilor, Arhim. Iu...
41,31 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie