Nikolski

Nikolski - Nicolas Dickner
Pret: 21,84 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNikolski
Comanda acum "Nikolski - Nicolas Dickner" de pe libraria ishop la pretul de 21,84 lei
Descriere carte:
Suntem in primavara lui 1989. Trei tineri - Noah, Joyce si un narator neidentificat - isi parasesc indepartatul tinut de bastina, urmandu-si fiecare traseul de migratie, asemenea unor fantastice fapturi oceanice. Ajung cu totii in Montreal, dar pe cai diferite, drumuri de descoperire personala, presarate cu greseli si cu incercari, cu dezamagiri amoroase, si marcate de intortocheatele increngaturi ale arborelui lor genealogic comun. Desi ei se socot a fi singuri, traseele li se intretaie neincetat, lasand sa se intrevada simetria din profundul existentei lor. Nicolas Dickner are un talent innascut de povestitor, episoadele pline de farmec si de umor ale acestui roman dezvaluindu-ne, intr-o insiruire apropiata travaliului unui zoolog, surprinzatoarele legaturi dintre arheologi obsedati de gunoaie, pirati din vremuri trecute si prezente, serpi de mare, specii de peste ton, un scafandru analfabet, un computer Commodore 64, o carte enigmatica, lipsita de coperte si o busola stricata al carei ac indica inversunat directia satului aleutin Nikolski.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Nikolski
Cartea Nikolski in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Nikolski - Nicolas Dickner" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Semne bune - Neil Gaiman Terry Pratchett Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Neil Gaiman Terry Pratchett
42,75 lei
Capul pierdut al lui Damasceno Monteiro - Antonio Tabucchi Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Antonio Tabucchi
10,93 lei
Cuvinte nescrise - Zhang Jie Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Zhang Jie
34,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala