La novela italiana del Rinascimento/Nuvela italiana din Renastere (ed. bilingva)

La novela italiana del Rinascimento/Nuvela italiana din Renastere (ed. bilingva) - Bratu Elian Smaranda; Ordine Nuccio (coord)
Pret: 44,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLa novela italiana del Rinascimento/Nuvela italiana din Renastere (ed. bilingva)
Comanda acum "La novela italiana del Rinascimento/Nuvela italiana din Renastere (ed. bilingva) - Bratu Elian Smaranda; Ordine Nuccio (coord)" de pe libraria ishop la pretul de 44,10 lei
Descriere carte:
„Volumul de fata isi propune sa surprinda, prin selectia sa, tocmai metamorfozele povestirii si metamorfozele rasului, care sunt implicit si metamorfoze ale modului de a vedea lumea - o lume care in secolul al XVI-lea se metamorfozeaza ea insasi din plin - si care au dat nuvelei din perioada Renasterii mature si tarzii o fizionomie oarecum distincta de cea a modelelor si precursoarelor ei. Dar aceasta e o privire istorista asupra literaturii in general si a nuvelei in particular. Adevarul este ca nuvela buna, prin rasul pe care-l starneste si prin calitatea povestirii, e vie oricand si nu-si pierde niciodata virtutile vindecatoare.” (Nuccio Ordine)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre La novela italiana del Rinascimento/Nuvela italiana din Renastere (ed. bilingva)
Cartea La novela italiana del Rinascimento/Nuvela italiana din Renastere (ed. bilingva) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "La novela italiana del Rinascimento/Nuvela italiana din Renastere (ed. bilingva) - Bratu Elian Smaranda; Ordine Nuccio (coord)" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Visul lui Stephen King - Voicu Bugariu Urmatoarea carte recomandata din categoria Critica Literara
Voicu Bugariu
17,66 lei
SINTEZE CRITICE - OPREA, Nicolae Urmatoarea carte recomandata din categoria Critica Literara
OPREA, Nicolae
16,15 lei
EMINESCU. MODELE COSMOGONICE SI VIZIUNE POETICA - PETRESCU, Ioana Em. Urmatoarea carte recomandata din categoria Critica Literara
PETRESCU, Ioana Em.
18,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Critica LiteraraCarti recomandate din categoria Critica Literara