In Padurea De Metafore

In  Padurea  De  Metafore - Grigurcu Gheorghe
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIn  Padurea  De  Metafore
Comanda acum "In  Padurea  De  Metafore - Grigurcu Gheorghe" de pe libraria ishop la pretul de 21,80 lei
Descriere carte:
Cunoscut indeobste ca un avizat cronicar al fenomenului liric contemporan, el insusi poet, Gheorghe Grigurcu ne apare in volumul de fata intr-o ipostaza mai putin obisnuita: aceea de comentator al clasicilor (de la Eminescu si Macedonski pana la Blaga si Voiculescu) sau al unor poeti aflati in purgatoriul procesului de clasicizare (Eta Boeriu, I. Negoitescu, Stefan Aug. Doinas etc). Demersul critic se imbogateste si se nuanteaza in ultimele cazuri cu medalioane si profiluri psihologice evocatoare ce probeaza virtutile de memorialist ale criticului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre In  Padurea  De  Metafore
Cartea In  Padurea  De  Metafore in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "In Padurea De Metafore - Grigurcu Gheorghe" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Epoci si Opere-incursiune in literatura universala - Ionescu Elena , Ruxandra Iordache Urmatoarea carte recomandata din categoria Critica Literara
Ionescu Elena , Ruxandra Iordache
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Critica LiteraraCarti recomandate din categoria Critica Literara