Ghidul bonei

Ghidul bonei - Heidi Murkoff, Sharon Mazel
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhidul bonei
Comanda acum "Ghidul bonei - Heidi Murkoff, Sharon Mazel" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
LA CE SA TE ASTEPTI

Ghidul bonei

Un ghid complet care explica exact tot ceea ce trebuie sa stie o bona despre ingrijirea copilului, de la nou-nascut la prescolar. include:
- Hranirea, programul de somn, activitatile de zi cu zi
- Primul ajutor si masurile de siguranta
- Pagini de completat pentru informarea parintilor si numerele de contact pentru situatii de urgenta
- Activitati pentru zile ploioase si pentru intalnirile de joaca

Pentru toate bonele si pentru cei carora le pasa de copii

Plin de informatii utile, Ghidul bonei va ofera cunostintele de baza si chiar mai mult de atat ? cum sa feresti copilul de primejdii si ce sa faci in caz de urgenta; cele mai importante cinci motive pentru care plang bebelusii si unsprezece modalitati de calmare a lor; cum sa temperezi crizele de furie si cum sa il tentezi cu mancare pe mofturos; cum sa comunici cu un bebelus si cum sa inveti un copilas sa vorbeasca; cum sa il imbaiezi, cum sa-l inveti sa foloseasca olita, cum sa mediezi disputele intre frati, cum sa procedezi in momentele de relaxare, dar mai ales cum sa colaborezi cat mai bine cu familia.

In plus: o fisa aparte, ce trebuie completata de parinti cu ceea ce considera ca e important de stiut despre copiii lor.

Cele mai frecvente intrebari ale unei bone:
- Parintii vor sa tin in brate bebelusul ori de cate ori plange, oare aceasta nu il va face sa devina un rasfatat? (Pagina 139)
- Un copil care vine din cand in cand sa se joace cu cel pe care il am in grija face o dezordine cumplita si nu ajuta niciodata la strangerea jucariilor. Ce pot sa fac? (Pagina 90)
- Fetita de care am grija a cazut si a facut un cucui. Care e cea mai buna metoda de a le spune parintilor? (Pagina 195)
- Ma ocup de un bebelus de sase luni si de un copilas de trei ani, iar obiceiurile lor in privinta somnului sunt foarte diferite. Cum sa procedez in aceasta privinta? (Pagina 168).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghidul bonei
Cartea Ghidul bonei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghidul bonei - Heidi Murkoff, Sharon Mazel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dineurile mondene. Manual de supravietuire - Michel Eltchaninoff, Sven Ortoli Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri practice
Michel Eltchaninoff, Sven Ortoli
18,52 lei
Cum citim simbolurile -  Clare Gibson Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri practice
Clare Gibson
42,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Ghiduri practiceCarti recomandate din categoria Ghiduri practice