Expertiza contabila in Romania

Expertiza contabila in Romania - Ionescu Luminita
Pret: 22,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roExpertiza contabila in Romania
Comanda acum "Expertiza contabila in Romania - Ionescu Luminita" de pe libraria ishop la pretul de 22,70 lei
Descriere carte:
La nivelul anului 2009 s-a inregistrat in Romania un declin al afacerilor si o crestere semnificativa a litigiilor comerciale, care necesita aportul de cunostinte si experienta al unui expert contabil.

Criza economica internationala si aparitia blocajelor financiare in economie au accentuat necesitatea implicarii expertului contabil in activitati de clarificare a litigiilor ai caror actori pot fi agenti economici privati, institutii publice sau persoane fizice, precum si de lamurire a organelor de cercetare penala.
Aceasta carte cuprinde atat o parte teoretica, in care sunt prezentate concepte specifice expertizei contabile, cat si, mai ales, o parte practica, unde au fost incluse studii de caz inspirate din realitate.
Publicul tinta al lucrarii: experti contabili, contabili autorizati, experti contabili stagiari, economisti, auditori, cenzori, studenti ai facultatilor economice.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Expertiza contabila in Romania
Cartea Expertiza contabila in Romania in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Expertiza contabila in Romania - Ionescu Luminita" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Proiectarea obiectivelor de investitii - Maricica Stoica Urmatoarea carte recomandata din categoria Contabilitate
Maricica Stoica
6,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ContabilitateCarti recomandate din categoria Contabilitate