Dreptul penal al muncii - Monografii (2008)

Dreptul penal al muncii - Monografii (2008) - Radu Razvan Popescu
Pret: 38,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDreptul penal al muncii - Monografii (2008)
Comanda acum "Dreptul penal al muncii - Monografii (2008) - Radu Razvan Popescu" de pe libraria ishop la pretul de 38,00 lei
Descriere carte:
In timp, in special dupa 1989, se constata o tendinta de multiplicare a faptelor penale savarsite in cadrul sau cu prilejul derularii raporturilor de munca. In acest context, pe baza analizei efectuate, autorul si-a propus sa releve in ce masura se poate vorbi, in Romania, de o legislatie penala a muncii. S-ar putea ajunge la concluzia ca o serie de fapte ar trebui dezincriminate, insa, mai curand, evolutia raporturilor de munca, in conditiile economiei de piata, va antrena incriminarea unora noi, in acord cu experienta altor state (Franta, Italia, Belgia), unde fara temeri ca s-ar leza unitatea traditionala a dreptului penal, dreptul penal al muncii este recunoscut ca atare.

Prin prezenta lucrare, autorul a urmarit, pe de o parte, analizarea infractiunilor din legislatia muncii, cat si a celor din Codul penal, care au un subiect calificat (salariatul), iar, pe de alta parte, sa identifice daca exista sau nu un drept penal al muncii si in Romania.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dreptul penal al muncii - Monografii (2008)
Cartea Dreptul penal al muncii - Monografii (2008) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dreptul penal al muncii - Monografii (2008) - Radu Razvan Popescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Codul muncii - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Dreptul muncii
***
7,12 lei
Conflictul Colectiv De Munca si Greva - Florescu Viorel, Tufan Constantin Urmatoarea carte recomandata din categoria Dreptul muncii
Florescu Viorel, Tufan Constantin
9,81 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dreptul munciiCarti recomandate din categoria Dreptul muncii