Cum sa realizam o prezentare in Powerpoint

Cum sa realizam o prezentare in Powerpoint  - Tom Negrino
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa realizam o prezentare in Powerpoint
Comanda acum "Cum sa realizam o prezentare in Powerpoint  - Tom Negrino" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
Proiecte de la editura care va aduce Ghidurile de invatare rapida prin imagini...
Daca doriti sa realizati rapid prezentari care sa arate foarte bine, fara a fi coplesiti de detalii tehnice, atunci aveti nevoie de un ghid de realizare rapida a proiectelor prin imagini.
Nu trebuie sa cunoasteti fiecare caracteristica a programului PowerPoint - doar ceea ce este strict necesar pentru a va realiza proiectul.
O ilustrare bogata va prezinta modul in care trebuie realizat fiecare pas, de la inceputul pana la sfarsitul proiectului dumneavoastra.
Pret redus - de ce sa platiti pentru mai mult decat aveti nevoie? Tom Negrino este expert in Microsoft Office si specialist in software-uri pentru prezentari, atat pentru Windows, cat si pentru Mac OS. El realizeaza, in fiecare an, numeroase prezentari pentru multe tipuri de public, de la grupuri mici de persoane pana la participantii la o conferinta importanta dintr-un anumit domeniu. Celelalte carti ale sale, care se refera la software-uri pentru prezentari, sunt: Microsoft Office V. X Inside Out si Keynote for Mac OS X: Visual QuickStart Guide . Tom Negrino locuieste impreuna cu familia sa in tinutul viticol din Carolina de Nord.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa realizam o prezentare in Powerpoint
Cartea Cum sa realizam o prezentare in Powerpoint  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa realizam o prezentare in Powerpoint - Tom Negrino" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Word 2000 - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Microsoft Office
***
8,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Microsoft OfficeCarti recomandate din categoria Microsoft Office