Cum sa alegem fericirea - Editia a II-a

Cum sa alegem fericirea - Editia a II-a - William Glasser
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa alegem fericirea - Editia a II-a
Comanda acum "Cum sa alegem fericirea - Editia a II-a - William Glasser" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Cartea care a inspirat textele despre NLP!!

Teoria alegerii este psihologia controlului interior. Ea explica de ce si cum luam hotararile care ne determina cursul intregii noastre existente. Teoria alegerii este o schimbare absoluta, pornind de la ceea ce era de la sine inteles si ajungand la ceea ce  sper ca va deveni cu timpul o chestiune de bun-simt.-Dr. William Glasser

Dr. Glasser se desparte astfel de teoria freudiana a exacerbarii importantei trecutului, sustinand libertatea fiecaruia de a-si alege comportamentul dezirabil.

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ce facem, cum aratam, ce anume spunem si cum o spunem.

Colectia Carti Cheie a fost conceputa tocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei care doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa alegem fericirea - Editia a II-a
Cartea Cum sa alegem fericirea - Editia a II-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa alegem fericirea - Editia a II-a - William Glasser" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghidul indragostitului - Claude-Marc Aubry Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Claude-Marc Aubry
18,90 lei
Violenta. Aspecte psihosociale - Adrian Neculau, Gilles Ferreol Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Adrian Neculau, Gilles Ferreol
26,12 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata