Continentul interzis vol. 5 Tara Duncan

Continentul interzis vol. 5 Tara Duncan  - Sophie Audouin-Mamikonian
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roContinentul interzis vol. 5 Tara Duncan
Comanda acum "Continentul interzis vol. 5 Tara Duncan  - Sophie Audouin-Mamikonian" de pe libraria ishop la pretul de 47,41 lei
Descriere carte:
Betty, prietena pamanteana a Tarei, a fost rapita de Magister, care o tine prizoniera pe Continentul interzis. Acesta este condus de dragoni - aliatii imperiului Omois -, care nu permit nimanui sa patrunda aici. Dar Magister reuseste sa forteze bariera magica si o otraveste pe Betty. Tinerei nu i-au mai ramas decat cateva ore de trait, si doar  sangele modificat al Mostenitoarei ar putea sa o mai salveze... Or, Tara nu si-a recapatat puterile. Iar fara magie, ii este imposibil sa lupte contra dusmanului. Cu mult curaj, netinand cont de pericolele din AltaLume, Tara se reintoarce in palatul Omois, unde ii convoaca de urgenta pe prietenii sai. Acestia raspund cu promptitudine apelului - cu exceptia lui Robin, care a disparut in mod misterios... Insotita de elfii violeti - cei mai de temut razboinici ai Reginei Elfilor -, Tara le smulge dragonilor acordul de a intra pe Continentul interzis. Ajunsa la destinatie, descopera ca puterea fusese preluata de sangeroasa Regina rosie, iar dragonii sunt gata de orice ca sa tainuiasca un oribil secret. Va reusi Tara sa o salveze pe Betty din ghearele Reginei rosii si sa-l tina in sah pe dusmanul ei, Magister? Si, mai presus de orice, il va regasi pe Robin, victima urzelilor Imparatesei din Omois?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Continentul interzis vol. 5 Tara Duncan
Cartea Continentul interzis vol. 5 Tara Duncan  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Continentul interzis vol. 5 Tara Duncan - Sophie Audouin-Mamikonian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Charlie Bone si scoala de magie  - Jenny Nimmo Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Jenny Nimmo
29,93 lei
Peter Pan - J.M. Barrie Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
J.M. Barrie
21,84 lei
Scrisori de la Mos Craciun - J. R. R. Tolkien Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
J. R. R. Tolkien
62,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
LiteraturaCarti recomandate din categoria Literatura