Babylon Babies

Babylon Babies - Maurice G. Dantec
Pret: 35,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBabylon Babies
Comanda acum "Babylon Babies - Maurice G. Dantec" de pe libraria ishop la pretul de 35,10 lei
Descriere carte:
Roman-cult in Franta, Babylon Babies (1999) este o dare de seama asupra unui secol XXI dezorientat, haotic, in pragul apocalipsei. Actiunea are loc in 2013, iar mercenarul filozof Toorop, care tocmai si-a pierdut slujba, primeste din partea lui Romanenko, un colonel rus cu multiple legaturi cu mafia, o sarcina care il deceptioneaza la inceput, dar care se dovedeste extrem de primejdioasa: sa insoteasca pina in Canada o tinara pe nume Marie Zorn. Lucrurile se complica atunci cind Marie da semne ca sufera de schizofrenie, iar Toorop realizeaza ca fata nu este o fiinta obisnuita, ci purtatoarea unui nou virus artificial si gazda unui embrion mutant, creat de o secta americana al carei tel e conceperea unui nou Mesia si dezvoltarea unei populatii modificate genetic. Explorind simbioza om-masina si limitele constiintei, brodind pe marginea profetiilor lui Nietzsche despre depasirea conditiei umane, Babylon Babies este o carte uimitoare si captivanta, care ii asigura lui Dantec un loc in rindul vizionarilor moderni.

? Babylon Babies este o carte cult ? ciudata, psihedelica, cyberpunk, ea ne povesteste cum lumea nu inceteaza sa se complice si ca in fata unei asemenea provocari literatura nu trebuie sa ramina nepasatoare.? ( Lire )  
?Intesata de acronime si referinte de cultura populara, Babylon Babies este un intens si labirintic periplu literar.? ( Publishers Weekly )  
?Ceea ce iti staruie in minte dupa lectura este mai ales viziunea lui Dantec asupra societatilor din viitorul apropiat, care transgreseaza notiunea de stat, trib sau secta.? ( New York Times Book Review )  

Roman ecranizat in 2008 in regia lui Mathieu Kassovitz, avindu-i in distributie pe Vin Diesel, Melanie Thierry si Gerard Depardieu.
Aceasta carte a fost editata cu sprijinul Ministerului Francez al Afacerilor Externe si al Ambasadei Frantei in Romania.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Babylon Babies
Cartea Babylon Babies in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Babylon Babies - Maurice G. Dantec" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Frontiera - Lucian Dragos Bogdan Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Lucian Dragos Bogdan
14,25 lei
Irisul de persia - Daniel Walther Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Daniel Walther
0,00 lei
Curajul - Holly Black Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Holly Black
37,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune