Zona V

Zona V - Bouchez Colette
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roZona V
Comanda acum "Zona V - Bouchez Colette" de pe libraria ishop la pretul de 15,30 lei
Descriere carte:
Zona V - regiunea cuprinsa intre ombilicul si coapsele femeii - este centrul misterios al feminitatii, locul sacru de aparitie a vietii, dar si sediul unor probleme de sanatate care ne pot afecta grav bunastarea fizica si placerea sexuala. Unic pe piata noastra de carte, ghidul acesta raspunde la intrebari pe care nu indraznim de obicei sa le punem doctorului. Autoarea pledeaza pentru o idee foarte moderna: renuntarea la rolul pasiv, de „pacient', si cooperarea efectiva cu medicul. Iar pentru ca aceasta cooperare sa fie posibila, ne pune la dispozitie, in termeni simpli, accesibili, cunostinte medicale de baza si informatii stiintifice de ultima ora.Din sumarCum arata si cum functioneaza zona V • Cum se manifesta cele mai raspandite afectiuni ale zonei • Ce analize si teste putem face astazi • Care sunt cele mai bune tratamente medicale si ce solutii naturiste avem • Ce informatii stiintifice recente exista privind vaginita, actul sexual dureros, infectiile urinare, micozele vaginale, bolile cu transmitere sexuala, cancerele zonei V • Ce anume din multele produse eliberate fara reteta in farmacii - cum ar fi produsele de igiena intima - putem folosi fara pericole • Cand ne putem trata singure si cand e obligatoriu sa mergem la doctorColette Bouchez este o distinsa jurnalista specializata in probleme medicale, premiata de American Cancer Society, American Academy of Dermatology, NBCAM si National Multiple Sclerosis Society.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Zona V
Cartea Zona V in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Zona V - Bouchez Colette" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Psihosomatica - Constantin Enachescu, Liliana Enachescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Diagnostic / Tratament
Constantin Enachescu, Liliana Enachescu
28,45 lei
Algeziologie speciala - Ostin C. Mungiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Diagnostic / Tratament
Ostin C. Mungiu
10,36 lei
Cum sa faci fata migrenelor - Sue Dyson Urmatoarea carte recomandata din categoria Diagnostic / Tratament
Sue Dyson
11,78 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Diagnostic / TratamentCarti recomandate din categoria Diagnostic / Tratament