Warcraft-stapanul Clanurilor (vol. 2)

Warcraft-stapanul Clanurilor (vol. 2) - Christie Golden
Pret: 15,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roWarcraft-stapanul Clanurilor (vol. 2)
Comanda acum "Warcraft-stapanul Clanurilor (vol. 2) - Christie Golden" de pe libraria ishop la pretul de 15,00 lei
Descriere carte:
In trecutul invaluit de negura vremurilor, .lumea lui Azeroth s-a umplut cu creaturi fabuloase de felurite neamuri. Misteriosii elfi si gnomii indesati traisera printe oameni intr-o relativa pace si armonie - pana in clipa in care sosirea armatei demonice cunoscute ca Legiunea Arzatoare a naruit pe vecie linistea lumii. Acum, orcii, dragonii, goblini si trolii se lupta pentru suprematia asupra unor imparatii faramitate, in stare de razboi - episod al unui scenariu malefic, grandios, care va determina soarta lumii din WARCRAFT.

Sclav. Gladiator. Saman. Capetenie de Razboi. Enigmaticul orc Thrall a fost toate acestea. Crescut din copilarie de oameni cruzi, care sperau sa-l transforme intr-un pion perfect, Thrall este manat atat de salbaticia propriei inimi, cat si de abilitatile dobandite in timpul educatiei sale, spre a-si urma un destin pe care abia incepe sa-l inteleaga: ruperea legaturilor sclaviei si redescoperirea traditiilor poporului sau. Acum, povestea tumultoasa a drumului sau in viata o saga a onoarei, urii si sperantei va fi, in sfarsit, spusa...

O poveste originala despre razboi, magie si eroism bazata pe jocul electronic cu vanzari si premii remarcabile lansat de Blizzard Entertaiment.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Warcraft-stapanul Clanurilor (vol. 2)
Cartea Warcraft-stapanul Clanurilor (vol. 2) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Warcraft-stapanul Clanurilor (vol. 2) - Christie Golden" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Paladinul Sufletelor - Lois McMaster Bujold Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Lois McMaster Bujold
34,54 lei
Cruciada lui Moreaugarin - Ovidiu Bufnila Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Ovidiu Bufnila
15,53 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune