Votca-Cola

Votca-Cola - Irina Denejkina
Pret: 20,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roVotca-Cola
Comanda acum "Votca-Cola - Irina Denejkina" de pe libraria ishop la pretul de 20,00 lei
Descriere carte:

Prozele tinerei Irina Denejkina, ?un Trainspotting ? la russe?, dupa cum au fost supranumite, vorbesc ? cu o franchete socanta si o violenta cuplata cu candoarea si sordidul ? despre sex, votca si droguri, despre MTV, McDonalds si familia Simpson, despre rock?n roll si internet, despre Rusia de azi ce se vrea capitalista si o ntreaga generatie de adolescenti prinsi n deriva tranzitiei.

?Literatura de mare calitate, cu ecouri din Salinger si Hemingway.?
Expert

?Cu siguranta, Denejkina scrie ca o persoana care candideaza cu succes la pana unui enfant terrible: heroina, sex fara prejudecati, The Verve? Dar ea ne vorbeste totodata despre un romantism crud, despre extazul fizic si ? cu o sensibilitate acuta ? despre fascinatia morbiditatii, stngacia si dureroasa constiinta de sine a vrstei adolescentei.?
The Observer
n iunie 2002, la nici douazeci de ani, Irina Denejkina devenea peste noapte o celebritate n momentul cnd manuscrisul sau era ?pescuit? de pe internet si nominalizat la prestigiosul Premiu National Bestseller al Rusiei. Tradusa la scurt timp n douasprezece limbi si publicata de case editoriale de renume, autoarea a cucerit rapid presa internationala, care a descoperit n anonima studenta la jurnalism din Ekaterinburg un fel de wunderkind al generatiei post-perestroika si o voce definitorie a literaturii pop n Rusia post-sovietica.

?Irina este vocea suburbiilor, eroina unei generatii ai carei parinti au ramas orfanii socialismului. Ea a nvatat lectia unei variante crude si dure a capitalismului. ?Nimeni nu datoreaza nimic nimanui? ? aceasta este mantra obsesiva a personajelor ei.?

La Stampa

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Votca-Cola
Cartea Votca-Cola in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Votca-Cola - Irina Denejkina" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Conditia umana - Andre Malraux Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Andre Malraux
25,00 lei
Tarfa zeilor - Michel Cazenave Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Michel Cazenave
19,00 lei
Natura Moarta - Antonia Susan Byatt Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Antonia Susan Byatt
35,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala