Vindecarea karmei

Vindecarea karmei - Djuna Wojton
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roVindecarea karmei
  • Autor: Djuna Wojton
  • Editura: Orferu 2000
  • Colectia:
  • Categoria: Diverse
  • ISBN: 978-973-1986-01-2
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 256
  • Format carte: 13 x 20 mm
Comanda acum "Vindecarea karmei - Djuna Wojton" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Eliminati blocajele din vietile trecute Obtineti dragostea, sanatatea si fericirea Vindecati-va trecutul, ca sa traiti in prezent! Fie ca este vorba de o copilarie nefericita, un sef aiuritor sau o relatie sentimentala esuate, toti purtam cu noi "bagaje" emotionale negative. Problemele, conflictele nerezolvate din viata noastra, se pot manifesta sub forma de dureri sau boli ori ca blocaje in implinirea pe plan profesional si personal. Adesea aceste probleme reprezinta datorii karmice din vietile anterioare. Rezolvarea acestora face parte din misiunea sufletului nostru, pentru a ne putea dezvolta. In Vindecarea karmica, hipnoterapeuta Djuna Wojton schiteaza un plan in 4 etape de recunoastere a modelelor karmice in scopul vindecarii trupului, mintii si spiritului , pentru a trai si a ne putea bucura cu adevarat de prezent. Prin prisma a peste 20 de ani de experienta in terapia vietilor trecute, ea ofera strategii detaliate pentru acordarea fina a simturilor psihice, recuperarea datoriilor vietilor anterioare, ordonarea haosului kamic, imbunatatirea relatiilor familiale si amoroase si initierea unei remodelari spirituale. Mergand dincolo de terapia prin hipnoza regresiva standard, autoarea explica cum putem rezolva problemele vietilor anterioare, utilizand o diversitate de tratamente holistice, printre care vizualizarea, meditatia, esente florale, pozitii yoga, carti de tarot, colaje, desene si altele. Folosind tehnicile de vindecare karmica, veti invata sa recunoasteti si sa depasiti tiparele emotionale distructive si atitudinile auto-subminatoare pentru a castiga limpezimea mintii, a va atinge telurile , a va imbunatati relatiile cu ceilalti, aliniindu-va astfel scopului vostru existential superior.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Vindecarea karmei
Cartea Vindecarea karmei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Vindecarea karmei - Djuna Wojton" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
www.ambitiiimperiale.ro - Radu Toma Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Radu Toma
33,25 lei
Mortii ne vorbesc - Francois Brune Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Francois Brune
5,18 lei
Intrebari si teste pentru obtinerea permisului de conducere categoria B 2011 - Dan Teodorescu, Corneliu Ionescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Dan Teodorescu, Corneliu Ionescu
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse