Vindecare prin autotratament

Vindecare prin autotratament - Li Hesheng
Pret: 14,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roVindecare prin autotratament
Comanda acum "Vindecare prin autotratament - Li Hesheng" de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
Vindecare prin autotratament este o carte de exercitii si metode terapeutice elaborate de faimosul maestru al artelor martiale Li Hesheng, in urma unei practici indelungate. Cercetarile sale minutioase s-au indreptat in special catre gasirea celor mai simple si mai eficiente metode, pe care sa le poata folosi oricine pentru a-si trata simptome aparute frecvent, ale unor boli acute sau chiar cronicizate.
Bazandu-se pe experienta personala in practica medicala si predarea artelor martiale, autorul expune peste o suta de metode si exercitii, pentru a fi practicate de cei ce sufera de boli respiratorii, cardiovasculare, gastrointestinale, urogenitale, nervoase, ale organelor de simt etc., dar si de cei care doresc sa-si intretina sanatatea pentru a fi mereu in cea mai buna forma.
Exercitiile sunt simple si usor de invatat, iar efectele evidente permit renuntarea la medicamente sau reducerea treptata a folosirii acestora. Fiecare exercitiu este insotit de imagini, care permit efectuarea lui corecta.
La sfarsitul cartii exista un index al punctelor de presopunctura folosite, pentru localizarea lor mai rapida, si un index al indicatiilor de tratament.

Li Hesheng a fost atras inca din copilarie de artele martiale (Wushu), iar in anii maturitatii a inceput o activitate indelungata de cercetare si predare a tehnicilor Wushu. Este unul dintre cei mai faimosi maestri contemporani Wushu din China, expert in Taijiquan si Taichi-Tuishou ("impingerea mainilor", o tehnica avansata Gongfu din Taijiquan). Incepand din 1953, s-a angajat in cercetarea si aplicarea practica a metodelor medicale de autovindecare.
Este decanul Departamentului de Arte Martiale Orientale al Institutului de Management Modern din Beijing, directorul Institutului de Cercetare a Medicinei Antice Imperiale din Beijing, membru onorific al Asociatiei Internationale de Tehnici Medicale Complementare Chinezesti si Occidentale si consilier al Asociatiei Wushu a Templului Shaolin din Songshan.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Vindecare prin autotratament
Cartea Vindecare prin autotratament in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Vindecare prin autotratament - Li Hesheng" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Alimentatia si remediile naturiste - Werner Meidinger Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Werner Meidinger
11,40 lei
Cinci minute tamaduitoare - Jane Alexander Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Jane Alexander
9,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative