Viitorul libertatii. Democratia neliberala in Statele Unite ale Americii si in lume

Viitorul libertatii. Democratia neliberala in Statele Unite ale Americii si in lume - Fareed Zakaria
Pret: 27,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roViitorul libertatii. Democratia neliberala in Statele Unite ale Americii si in lume
  • Autor: Fareed Zakaria
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Economie Si Societate
  • Categoria: Politica
  • ISBN: 978-973-46-1454-7
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 272
  • Format carte: 160 x 235 mm
Comanda acum "Viitorul libertatii. Democratia neliberala in Statele Unite ale Americii si in lume - Fareed Zakaria" de pe libraria ishop la pretul de 27,50 lei
Descriere carte:
Aparut in 2003, bestsellerul Viitorul libertatii. Democratia neliberala in Statele Unite ale Americii si in lume a fost tradus in peste 20 de limbi. Daca in urma cu un secol nici o tara din lume nu avea ceea ce numim in prezent democratie, astazi peste o suta de tari au un regim democratic. Ascensiunea fara precedent a democratiei la nivel mondial a facut din aceasta forma standard de guvernamint si legitimitate politica in majoritatea statelor lumii. Intr-o lucrare vizionara, Fareed Zakaria arata ca democratia trebuie insotita de liberalismul constitutional pentru a fi functionala si ca democratizarea inteleasa ca dispersie maxima a puterii in societate poate ascunde pericole nebanuite pentru libertatea individului.  

?Cunoscator al istoriei si politicii actuale la scara globala, Zakaria ne convinge ca democratia singura nu aduce pacea si prosperitatea... O lectura esentiala pentru toti cei preocupati de promovarea si prezervarea libertatii.? ( Chicago Tribune )  
?In aceasta carte curajoasa si ambitioasa, Fareed Zakaria il actualizeaza pe Tocqueville... Cunostintele lui Zakaria acopera o gama impresionanta de domenii...? ( New York Times Book Review )  
? Viitorul libertatii este una dintre cele mai importante lucrari privind tendintele politice globale care au aparut in ultimul deceniu.? (Samuel Huntington)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Viitorul libertatii. Democratia neliberala in Statele Unite ale Americii si in lume
Cartea Viitorul libertatii. Democratia neliberala in Statele Unite ale Americii si in lume in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Viitorul libertatii. Democratia neliberala in Statele Unite ale Americii si in lume - Fareed Zakaria" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Firea Romanilor - Daniel Barbu Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Daniel Barbu
14,85 lei
Revolutia ca esec - Stelian Tanase (coordonator) Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Stelian Tanase (coordonator)
0,00 lei
Misiunea dominicana - Alex Mihai Stoenescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Alex Mihai Stoenescu
18,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica