Viitorul Incotro? Schimbare pentru supravietuire

Viitorul Incotro? Schimbare pentru supravietuire - Alexandre Rojey
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roViitorul Incotro? Schimbare pentru supravietuire
Comanda acum "Viitorul Incotro? Schimbare pentru supravietuire - Alexandre Rojey" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Viitorul incotro? este un titlu incitant al unei carti care isi propune sa dea niste raspunsuri posibile la framantarile lumii moderne.

Folosind un stil alert si precis, autorul face o radiografie din toate punctele de vedere a civilizatiei actuale.

Niciodata lumea nu a parut mai paradoxala. In timp ce progresul tehnic se face intr-un ritm din ce in ce mai accelerat, criza economica si financiara este insotita de o criza ecologica si de o scadere a resurselor naturale.

Dupa cum demonstreaza si Alexandre Rojey, expert in dezvoltarea durabila si in energie, exista solutii pentru a asigura o protejare a resurselor si a mediului, continu­andu-se in acelasi timp evolutia spre o lume din ce in ce mai interconectata si mai complexa.

Autorul subliniaza necesitatea angajarii unei tranzitii globale, care implica schimbari profunde in economie si in stilul de viata. Inovatia si creativitatea constituie atuurile esentiale pentru a reusi aceasta tranzitie si pentru a preveni declinul care ne ameninta.

Alexandre Rojey este expert in dezvoltarea durabila si energie. In momentul de fata activeaza in cadrul Fundatiei Tuck, grupul de reflexie ?IDees? (Inovatie, dezvoltare durabila, energie, mediu si societate).

Autorul

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Viitorul Incotro? Schimbare pentru supravietuire
Cartea Viitorul Incotro? Schimbare pentru supravietuire in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Viitorul Incotro? Schimbare pentru supravietuire - Alexandre Rojey" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Globalizare si integrare economica - Culegere de teste-grila si studii de caz - Marin Dinu , Cristian Socol , Marius Marinas , Cosmin Mosora Urmatoarea carte recomandata din categoria Globalizare
Marin Dinu , Cristian Socol , Marius ...
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
GlobalizareCarti recomandate din categoria Globalizare