Viata ilustrata a lui Iisus Hristos din Evanghelii

Viata ilustrata a lui Iisus Hristos din Evanghelii - David John Meyers
Pret: 141,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roViata ilustrata a lui Iisus Hristos din Evanghelii
Comanda acum "Viata ilustrata a lui Iisus Hristos din Evanghelii - David John Meyers" de pe libraria ishop la pretul de 141,55 lei
Descriere carte:
Pentru prima data in istorie, s-a infaptuit o prezentare ilustrata in ordine cronologica a Evangheliilor dupa Matei, Marcu, Luca si Ioan, in care povestile apostolilor sunt aranjate armonios pentru a prezenta viata lui Iisus ca pe o poveste completa, pusa in valoare de frumoasa arta renscentista si de ilustratii clasice de secol XIX. Combinatia data de minunatele picturi, gravuri si de cuvintele lui Iisus si ale Apostolilor Sai este unica, superba, fiind o consemnare foarte inspirata a vietii lui Iisus. Este cu adevarat o carte de pastrat si de daruit.

Evangheliile sunt intretesute pentru a crea o omagine completa. Fiecare episod este retinut aici, spunandu-se astel intreaga poveste a vietii lui Iisus si permitand cititorului sa compare diferitele versiuni ale fiecarui eveniment pe aceasi pagina: de la descrierea genealogiei facuta de Matei si Luca, la sfasietoarea relatare a mortii Lui pe cruce, la transmiterea vestii despre Invierea Sa si Inaltara la ceruri dacuta de Luca si Marcu. Intre aceste puncte, fiecare pasaj, incepand de la nasterea, viata si invataturile Sale si pana la vinderea sa, este consemnat cuvant cu cuvant, asa cum apare in versiunea sinodala a Noului Testament, din 1988.

Povestirile din Evanghelii sunt potentate nu doar de remarcabilele picturi, ci si de cuvintele lui David John Meyers, un teolog cu credinta si convingere profunde. Viata ilustrata a lui Iisus Hristos ajuta la explicarea tainelor lui Iisus si impartaseste invataturile Lui si mesajul sau; este o carte care va starni duhul cititorilor, de la cel mai tanar student la cel ami devotat crestin.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Viata ilustrata a lui Iisus Hristos din Evanghelii
Cartea Viata ilustrata a lui Iisus Hristos din Evanghelii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Viata ilustrata a lui Iisus Hristos din Evanghelii - David John Meyers" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cheia Teosofiei - H.p. Blavatsky Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
H.p. Blavatsky
13,78 lei
100 de proroci - R.v. Rijov, E.v. Rijova Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
R.v. Rijov, E.v. Rijova
38,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie