Valul profetiilor

Valul profetiilor - Steven Saylor
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roValul profetiilor
  • Autor: Steven Saylor
  • Editura: All
  • Colectia: Roman Istoric
  • Categoria: Roman istoric
  • ISBN: 973-724-208-4
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 368
  • Format carte:
Comanda acum "Valul profetiilor - Steven Saylor" de pe libraria ishop la pretul de 23,65 lei
Descriere carte:
Roma, anul 48 i.Hr.: In timp ce fortele lui Iulius Caesar si ale lui Pompei cel Mare se infrunta intr-un razboi civil sangeros pe intinderile vaste ale imperiului, cetatea Romei devine un focar de intrigi, o bresa pentru spionaj, afaceri veroase si tradari amare. In acest mediu perfid si nesigur, o tanara si frumoasa profeta este cuprinsa de ameteala in mijlocul unei piete si moare in bratele lui Gordianus Descoperitorul. Posibil nebuna si fara sa-si revendice vreo amintire din trecut, Casandrei ? intocmai ca si tizei ei din Troia ? i se dusese vestea ca poseda darul autentic al profetiei. Pentru un asemenea dar exista destui in Roma care ar plati cu marinimie... sau ar recurge la crima. Casandra a devenit confidenta celor bogati si influenti, pana cand a cazut victima unui ucigas vicios.

Obsedat de Casandra si de taina ei, Gordianus Descoperitorul incepe sa investigheze crima. In timp ce cetatenii Romei asteapta nelinistiti vesti despre rezultatul razboiului si situatia politica din Roma vireaza spre haos, Gordianus inlatura treptat valurile secretului care a inconjurat viata si moartea Casandrei. Dezvaluirile sumbre, ar putea afecta chiar viitorul Romei.

Un maestru modern al romanului istoric, Steven Saylor a fost fascinat dintotdeauna de Roma antica, incepand cu filmele din adolescenta ( Cleopatra, Spartacus, Ben-Hur ), continuand cu tema licentei in istorie de la Universitatea din Texas si pana la aparitiile pe canalul de televiziune History , in calitate de expert in politica si viata romana. Este autorul a douasprezece volume din seria Roma Sub Rosa, o istorie secreta a Romei vazuta prin ochii lui Gordianus Descoperitorul.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Valul profetiilor
Cartea Valul profetiilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Valul profetiilor - Steven Saylor" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Imparateasa Matasii Vol.1 - FRECHES Jose Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
FRECHES Jose
22,41 lei
Jiltul vulturului - Carlos Fuentes Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Carlos Fuentes
20,90 lei
Gandhi vol I - Jose Freches Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Jose Freches
28,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Roman istoricCarti recomandate din categoria Roman istoric