Vai, ce-am uitat!

Vai, ce-am uitat! - Caprice Crane
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roVai, ce-am uitat!
Comanda acum "Vai, ce-am uitat! - Caprice Crane" de pe libraria ishop la pretul de 27,90 lei
Descriere carte:
Autoarea bestsellerului Sunt aiurita si se ia! revine cu un nou roman senzational!
Publicat in peste 15 tari, Vai, ce-am uitat! a castigat Romantic Times Book Reviews Award, fiind desemnat cel mai bun roman ... chick-lit al anului 2007. Dupa ce un stupid accident de circulatie o tintuieste la pat, lui Jordan ii vine o idee de milioane: care-i cea mai buna metoda de a-ti lasa in urma viata plicticoasa si de a te reinventa? Pai, sa te prefaci ca
nu-ti mai amintesti nimic! Asadar, la adapostul unei pretinse amnezii, care-i arunca-n aer toate inhibitiile, Jordan isi regleaza conturile cu familia de cosmar, ii serveste sefei nesuferite o lectie de neuitat, ii da papucii iubitului mincinos si tradator si - ce sa vezi? - se indragosteste nebuneste de visatorul Travis, barbatul care a accidentat-o. Numai ca inexplicabilul se produce si, intr-o buna dimineata, amnezia o loveste de-adevaratelea. Cat de departe e Jordan in stare sa mearga de data asta ca sa se regaseasca?

Caprice Crane s-a nascut in Orasul Viselor, Hollywood. Cu o mama actrita si un tata moderator de talk-showuri distins cu un premiu Grammy pentru interviuri facute cu vedete ca Bob Dylan, Malcom X si altii, Caprice si-a dorit o cariera in televiziune. A studiat cinematografia la New York University, pentru a lucra apoi ca scenarista si realizatoare de emisiuni la MTV. A facut muzica de film, si-a deschis o casa de discuri, insa nici asta nu i-a fost de-ajuns, astfel ca a inceput sa scrie. Primul ei roman, Sunt aiurita si se ia! ( Stupid and Contagious - titlul reproduce un vers al hitului Smells Like Teen Spirit al formatiei Nirvana) apare in 2006 si cucereste instantaneu si definitiv publicul. Nu-i de mirare ca faimoasa Courtney Love, vaduva lui Kurt Cobain, a furat un exemplar al cartii dintr-o librarie!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Vai, ce-am uitat!
Cartea Vai, ce-am uitat! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Vai, ce-am uitat! - Caprice Crane" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
In Memoriam - Stephane Audeguy Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Stephane Audeguy
16,11 lei
Mintea fara margini - J. Krishnamurti Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
J. Krishnamurti
3,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Beletristica / CriticaCarti recomandate din categoria Beletristica / Critica