Uniunea Europeana. Foarte Scurta Introducere

Uniunea Europeana. Foarte Scurta Introducere - PINDER John, Trad: Cristian Iulian Neagoe
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUniunea Europeana. Foarte Scurta Introducere
Comanda acum "Uniunea Europeana. Foarte Scurta Introducere - PINDER John, Trad: Cristian Iulian Neagoe" de pe libraria ishop la pretul de 13,41 lei
Descriere carte:
“John Pinder se afla de multa vreme printre cei mai importanti experti britanici in privinta institutiilor europene. Scurta sa introducere este de departe cea mai clara expunere pe care am citit-o despre Uniunea Europeana. Mai mult decat atat, ea reuseste sa puna toate intrebarile fundamentale pe care noi, britanicii, inca trebuie sa le infruntam. Aceasta carte este o lectura obligatorie pentru oricine doreste sa inteleaga ce se intampla in Europa.” – Vernon Bogdanor, Universitatea Oxford John Pinder a fost director al Policy Studies Institute, profesor onorific la College of Europe, vicepresedinte al International European Movement si presedinte al European Union of Federalists. In prezent este director al Federal Trust. Seria Foarte scurta introducere constituie pentru toti cei interesati o modalitate accesibila de informare intr-un domeniu necunoscut. Cartile sunt scrise de specialisti si au fost publicate in treisprezece limbi de circulatie internationala.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Uniunea Europeana. Foarte Scurta Introducere
Cartea Uniunea Europeana. Foarte Scurta Introducere in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Uniunea Europeana. Foarte Scurta Introducere - PINDER John, Trad: Cristian Iulian Neagoe" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cetatenie si Drepturi Europene  (nr.4) - Mihaela Vrabie Urmatoarea carte recomandata din categoria Uniunea Europeana
Mihaela Vrabie
16,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Uniunea EuropeanaCarti recomandate din categoria Uniunea Europeana