Unde esti, Timp? - Poezii - 1965-2005

Unde esti, Timp? - Poezii - 1965-2005 - Elena Liliana Popescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUnde esti, Timp? - Poezii - 1965-2005
Comanda acum "Unde esti, Timp? - Poezii - 1965-2005 - Elena Liliana Popescu" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
?Versurile din acest volum, Cant de Iubire , sunt atat de desavarsite estetic incat indeplinesc cu prisosinta rigorile poeziei clasice, fiind in acelasi timp atat de firesti, spontane si discrete. Sensibilitatea, profunzimea si limpezimea lor se impun atentiei si celor mai pretentiosi cititori.?
Draga Mirjani?

?Atotcuprinzator, Imn Existentei invaluie si dezvaluie totodata, o intreaga poetica a Creatiunii, o Cosmogonie care, in viziunea Autoarei, care dezghioaca, acum mai declarat decat oricand, in curgere poematica, imbricarea stiintei cu taina in contemplarea, pe de o parte, a numerelor, iar pe de alta, a fibrelor esentiale ale Sinelui si ale Existentei pe care o strabate Fiinta-Om, tanjind, nesfarsit, catre clipa de adancime si de odihna intru Tot, adica intru Adevar.?
Dan Slusanschi

?Faptul acesta dovedeste ca datorita calitatilor sale literare, Elena Liliana Popescu, pornind dintr-un gen literar socotit ?minoritar?, care se publica cu greu, si dintr-o limba de circulatie mai restransa, a izbutit sa invinga toate obstacolele si lucrarile ei s-au tiparit in limba lui Cervantes, o limba de mare circulatie, a patruns intr-o lume unde putem spune, fara indoiala, ca si-a castigat o pozitie ferma. Si acest succes nu este doar al Elenei Liliana Popescu, ci si al literaturii romane, intrucat arata ca in Romania se face o literatura de calitate, de aceea reprezinta totodata o recunoastere a literaturii nationale.?
Joaqu?n Garrig?s

?Elena Liliana Popescu este una dintre cele mai importante si semnificative voci ale poeziei contemporane romanesti. Traieste in Bucuresti si actualmente este profesoara la Universitatea din Bucuresti. Si lucru curios este ca, amintindu-ne de Ernesto S?bato si de Nicanor Parra, aceasta doamna doctor in Matematici reflecta in poezia sa o prospetime si o transparenta complice cifrei, pana acolo cand ambele devin acelasi mister. In ele, logica semnului nu intra in contradictie cu cifra poemului.?
Edwin Illescas Salinas


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Unde esti, Timp? - Poezii - 1965-2005
Cartea Unde esti, Timp? - Poezii - 1965-2005 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Unde esti, Timp? - Poezii - 1965-2005 - Elena Liliana Popescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Spatiu Posibil - Ion Bogdan Urmatoarea carte recomandata din categoria Poezie
Ion Bogdan
6,00 lei
Folding The Real / Pliind Realitatea - Sampson Fiona Urmatoarea carte recomandata din categoria Poezie
Sampson Fiona
7,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoezieCarti recomandate din categoria Poezie