Un tip mortal

Un tip mortal - Marian Keyes
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUn tip mortal
  • Autor: Marian Keyes
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Chic
  • Categoria: Chick-Lit
  • ISBN: 978-973-46-1376-2
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 784
  • Format carte: 106 x 180 mm
Comanda acum "Un tip mortal - Marian Keyes" de pe libraria ishop la pretul de 47,02 lei
Descriere carte:
In acelasi stil direct, cursiv si plin de umor cu care ne-a obisnuit in cartile anterioare, Marian Keyes abordeaza in cel mai recent roman al sau, Un tip mortal (2008), pro­bleme actuale ale societatii contemporane, precum violenta domestica, alcoolismul, intrigile murdare si coruptia politi­cienilor. Vestea neasteptata a casatoriei lui Paddy de Courcy, un politician plin de succes si totodata un barbat de un farmec aproape supranatual, rivnit de intreaga suflare feminina irlandeza, cade ca un trasnet asupra tuturor femeilor prin viata carora a trecut. Alternind admirabil planurile temporale, romanul reuneste mar­turiile a patru femei despre relatia lor cu Paddy de Courcy: Lola ? o stilista nostima, sufletista si cocheta, Grace ? o ziarista integra si energica, Marnie ? o mama de familie pe care sensibilitatea exacerbata o impinge spre alcoolism si Alicia ? ?fericita? mireasa si unealta masinatiunilor politicianului. Dezvaluind fata diabolica a lui Paddy de Courcy, povestile lor socante se pun in slujba unei cauze nobile: salvarea reputatiei lui Dee Rossini, sefa partidului Noua Irlanda, pe care acesta planuieste s-o inlature de la putere pe cele mai josnice cai. Incursiunile in culisele politicii, in lumea presei si a stilistilor, in cercurile inalte ale societatii dublineze, dar si atmosfera provinciala a oraselului Knockavoy si a micii sale comunitati de travestiti confera romanului autenticitate si culoare.

?Un roman impresionant, despre iubire, intrigi, gelozie si adevaratul sens al prieteniei.? ( Daily Mail )
?Paddy de Courcy, deputat al Partidului Noua Irlanda, se insoara, iar patru femei sint zguduite pina in adincul fiintei lor de o asemenea veste. Incarcat de cele mai profunde emotii si de un umor nebun, noul roman al lui Marian Keyes va stirni valuri de aplauze.? ( Sunday Tribune )
?E charismatic si in acelasi timp diabolic. Te atrage in lumea lui impotriva vointei tale, te vrajeste si te face sa crezi ca tu, numai tu, ii poti satisface dorintele. V-ati dorit vreodata sa dansati cu diavolul? Marian Keyes face o descriere sclipitoare a acestui dans macabru si, pe cuvint, nu vreti sa-l ratati.? ( Irish Times )
?Un tip mortal e un roman cu o intriga suprinzatoare, profund si deosebit de critic in privinta realitatii sumbre a Irlandei din zilele noastre.? ( Sunday Tribune )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Un tip mortal
Cartea Un tip mortal in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Un tip mortal - Marian Keyes" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Vreau sa fiu V.I.P. - Lauren Weisberger Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Lauren Weisberger
37,95 lei
Clubul dependentelor de pantofi - Beth Harbison Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Beth Harbison
35,10 lei
Cu dragostea la control - Katie Fforde Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Katie Fforde
33,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Chick-LitCarti recomandate din categoria Chick-Lit