Un secol cu Neagu Djuvara

Un secol cu Neagu Djuvara - George Radulescu
Pret: 14,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUn secol cu Neagu Djuvara
Comanda acum "Un secol cu Neagu Djuvara - George Radulescu" de pe libraria ishop la pretul de 14,20 lei
Descriere carte:
Un secol cu Neagu Djuvara aduce in atentia publicului o viata traita la intensitate maxima, in mijlocul celor mai fierbinti evenimente ale secolului XX. Prefata este semnata de Andrei Plesu, iar postfata de Mihai Razvan Ungureanu. Asadar, nu ratati sansa de a face o incursiune in trecut, alaturi de un inegalabil povestitor!

„Sa stai de vorba, in Romania de astazi, cu un adevarat boier nu poate fi altceva decit un mare privilegiu. L-am descoperit pe Profesorul Djuvara in lecturile mele si mi-am propus, de la inceput, sa profit de statutul meu de ziarist pentru a ajunge la el. Am reusit, motiv pentru care veti putea trai, in paginile ce urmeaza, citeva secvente dintr-o viata de roman", anunta George Radulescu in deschiderea cartii.

"Povestea vietii lui Neagu Djuvara are verva salbatica a unui personaj luxuriant. Nu e suficient sa spui ca a trecut prin multe. A trecut prin tot. Razboi si Universitate, aventura si savantlac, exil si repatriere, Europa si Africa, diplomatie, filosofia istoriei, spionaj, jurnalistica, Sorbona, Niamey si Bucuresti, boierie si saracie, profesorat, politica, explozie creatoare dupa varsta de 80 de ani, anonimat si glorie, actiune, contemplativitate, radicalitate, cordialitate, hazard." - Andrei Plesu

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Un secol cu Neagu Djuvara
Cartea Un secol cu Neagu Djuvara in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Un secol cu Neagu Djuvara - George Radulescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
O suta de zile cu Monica Lovinescu - Doina Jela Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Doina Jela
25,89 lei
Robert Pattinson.Biografia neoficiala  - Virginia Blackburn Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Virginia Blackburn
42,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica