Ultimul barbat american

Ultimul barbat american - Elizabeth Gilbert
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUltimul barbat american
Comanda acum "Ultimul barbat american - Elizabeth Gilbert" de pe libraria ishop la pretul de 28,80 lei
Descriere carte:
Ultimul barbat american a fost finalist in cursa pentru premiile National Book Award si National Book Critics Circle Award. In 2002, New York Times a desemnat-o printre "cartile remarcabile" ale anului. In 2008, Time Magazine a inclus-o pe autoare in topul celor mai influenti 100 de oameni din lume. Elizabeth Gilbert l-a vazut pentru prima oara pe Eustace Conway pe trotuarul din fata apartamentului ei din New York. Venea tocmai din Carolina de Nord, avea o imbracaminte din piele de cerb si purta cutit la cingatoare. I-a impresionat pe newyorkezi, evident, dar cel mai mult a impresionat-o pe ea: a scris un articol despre acest american care a renuntat la orice forma de confort modern pentru a-si construi propria lume, in varf de munte. La scurt timp, si-a dat seama ca nu e destul: un astfel de om merita o carte intreaga.
In Ultimul barbat american, Elizabeth Gilbert face portretul acestui erou contemporan care traieste, asa cum ne-am dori multi dintre noi, in deplina armonie cu natura.

Elizabeth Gilbert este autoarea cartii Mananca, roaga-te, iubeste, bestseller international, vandut in 5 milioane de exemplare in intreaga lume. Din editia romaneasca, publicata la Editura Humanitas in 2008, s-au vandut in mai putin de un an 30 000 de exemplare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ultimul barbat american
Cartea Ultimul barbat american in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ultimul barbat american - Elizabeth Gilbert" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Un tangou in prerie - Robert James Waller Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Robert James Waller
9,49 lei
Intriga matrimoniala - Jeffrey Eugenides Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jeffrey Eugenides
33,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala