Tuareg

Tuareg - Alberto Vazquez-Figueroa
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTuareg
Comanda acum "Tuareg - Alberto Vazquez-Figueroa" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Traducere si note de Dan Munteanu Colan si Eugenia Alexe Munteanu. Roman pasionant, adevarata epopee inchinata uneia dintre cele mai stranii populatii de pe pamint, Tuareg a fost tradus, inca de la aparitie (1981), in peste douazeci de tari, aflindu-se ani de zile pe lista de bestselleruri in Germania si S.U.A., si depasind trei milioane de exemplare vindute. De asemenea romanul a fost ecranizat, iar in prezent se face chiar si un remake. Tuaregii sint un neam mindru care se conduc dupa un cod moral diferit de cel al arabilor. Ei sint adevarati fii ai desertului si nu au rivali in ceea ce priveste supravietuirea in cele mai aspre conditii. Personajul principal, nobilul Gacel Sayah, este stapinul absolut al unei zone intinse in desert. In ziua cind in tabara lui ajung doi fugari din nord, Gacel, respectind legea sfinta a ospitalitatii, le ofera adapost. Ceea ce Gacel nu stie este ca tocmai aceasta ospitalitate il va tiri in mijlocul unor intimplari tragice. O epopee care te tine cu sufletul la gura si care, in acelasi timp, este un imn inchinat acestui popor unic.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tuareg
Cartea Tuareg in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tuareg - Alberto Vazquez-Figueroa" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sa cunosti o femeie - Amos Oz Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Amos Oz
21,75 lei
Douasprezece povestiri calatoare - Gabriel Garcia Marquez Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Gabriel Garcia Marquez
0,00 lei
Exclusii - Elfriede Jelinek Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Elfriede Jelinek
26,12 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala