Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul I

Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul I - Radu I. Badea, Sorin M. Dudea, Petru A. Mircea, Mircea Stamate
Pret: 186,39 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTratat de ultrasonografie clinica. Volumul I
Comanda acum "Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul I - Radu I. Badea, Sorin M. Dudea, Petru A. Mircea, Mircea Stamate" de pe libraria ishop la pretul de 186,39 lei
Descriere carte:
Principii, abdomen, obstetrica si ginecologie.

Prezentare: Lucrarea de fata, una dintre publicatiile de exceptie in domeniu, este, in acelasi timp, carte de baza pentru invatarea ecografiei - metoda imagistica moderna, cu al carei progres, in ritmul debordant al ultimilor ani, colectivul de autori a incercat si a reusit sa tina pasul in pregatirea materialului. Continutul acestui prim volum se adreseaza unui grup larg de specialisti si abordeaza principiile ultrasonografiei, explorarea abdomenului, precum si a sarcinii si a patologiei genitale. Iconografia este bogata si sugestiva, motivatia existand in faptul ca literatura autohtona de specialitate nu dispune tocmai de ceea ce este propriu metodei, si anume imaginea de calitate. Datele ecografice sunt prezentate in stransa legatura cu practica  clinica, tinand cont de caracterul complementar, in cele din urma, al tehnicilor folosite pentru diagnostic si de necesitatea de a le folosi rational, intotdeauna in lumina judecatii clinice.

Cuprins: Principii fizice. Elemente tehnice ale aparatelor de diagnostic ultrasonografic. Tehnologii noi in ultrasonografie. Efectele biologice ale ultrasunetelor. Valoarea si limitele metodei ecografice. Metodologia generala de explorare ultrasonografica. Standardizarea imaginii ultrasonografice. Terminologie si semiologie ultrasonografica. Artefacte si surse de eroare in diagnosticul ultrasonografic. Organizarea cabinetului de explorari ecografice. Anatomia sectionala a abdomenului. Ficatul. Colecistul si caile biliare. Pancreasul. Tubul digestiv. Peretele abdominal si peritoneul. Splina si sistemul limfatic abdominal. Spatiul retroperitoneal. Rinichiul si ureterul. Vezica urinara. Organele abdominale transplantate. Prostata si veziculele seminale. Testiculul si scrotul. Penisul si uretra masculina. Obstetrica. Ginecologie.

Adresabilitate: Medici specialisti in ecografie, internisti, ginecologi, chirurgi, medici de alte specialitati, rezidenti.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul I
Cartea Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul I in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul I - Radu I. Badea, Sorin M. Dudea, Petru A. Mircea, Mircea Stamate" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nu exista boala incurabila - Petre Anca Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Petre Anca
20,71 lei
In sfarsit, nefumator - Carr Allen Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Carr Allen
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina / SanatateCarti recomandate din categoria Medicina / Sanatate