Tratat de psihanaliza contemporana vol. 3. Cercetare

Tratat de psihanaliza contemporana vol. 3. Cercetare - Helmut Thomae, Horst Kaechele
Pret: 75,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTratat de psihanaliza contemporana vol. 3. Cercetare
Comanda acum "Tratat de psihanaliza contemporana vol. 3. Cercetare - Helmut Thomae, Horst Kaechele" de pe libraria ishop la pretul de 75,05 lei
Descriere carte:
Cercetarea empirica demonstreaza eficienta terapeutica a psihanalizei

Al treilea volum al Tratatului de psihanaliza contemporana reprezinta rezultatul eforturilor depuse de colectivul de cercetatori de la Universitatea din Ulm de-a lungul mai multor ani in directia cercetarii adecvate a procesului psihanalitic, centrata pe explorarea atenta a schimbului dintre pacient si analist. Volumul introduce cititorii in domeniul cercetarii moderne in psihanaliza, prezentand aspectele metodologice si epistemologice ce tin de utilizarea studiilor de caz individuale ca metoda de cercetare. Dupa ce ofera o privire de ansamblu completa, clinica si sistematica, sub forma unei prezentari longitudinale si transversale a terapiei psihanalitice a Amaliei X, autorii prezinta studiile pe care le-au realizat de-a lungul anilor impreuna cu mai multi colaboratori pornind de la acest specimen de caz. Cartea se adreseaza studentilor, psihologilor, psihanalistilor si tuturor celor interesati de cercetarea in psihoterapie, de validarea empirica a teoriilor procesului psihanalitic si de demonstrarea eficientei psihanalizei ca forma de terapie.

Helmut Thoma este profesor universitar si psihanalist formator, director al Institutului de Psihanaliza din Ulm, autor a numeroase lucrari. Intre 1968 si 1972 a fost presedintele Societatii Germane de Psihanaliza.

Horst Kachele este profesor universitar, psihanalist formator la Institutul de Psihanaliza din Ulm, sef al Catedrei de Psihoterapie si Medicina Psihosomatica de la Universitatea din Ulm, autor prolific.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tratat de psihanaliza contemporana vol. 3. Cercetare
Cartea Tratat de psihanaliza contemporana vol. 3. Cercetare in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tratat de psihanaliza contemporana vol. 3. Cercetare - Helmut Thomae, Horst Kaechele" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihanalizaCarti recomandate din categoria Psihanaliza