Tratat de psihanaliza contemporana (Vol. I)

Tratat de psihanaliza contemporana (Vol. I) - Helmut Thoma,  Horst Kachele
Pret: 0,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTratat de psihanaliza contemporana (Vol. I)
Comanda acum "Tratat de psihanaliza contemporana (Vol. I) - Helmut Thoma,  Horst Kachele" de pe libraria ishop la pretul de 0,00 lei
Descriere carte:
Practica psihanalitică are multe faţete, pe care încercăm să le ilustrăm prin exemple tipice. Înregistrările audio redau focarele dialogului, deci focarul respectiv. Pentru a putea înţelege în ansamblu procesele terapeutice care se întind pe o perioadă mai lungă, trebuie să avem o viziune detaşată. Pentru a vedea fenomenul, a auzi cuvinte, a citi texte şi a putea înţelege conexiunile trăirii şi gândirii umane, avem nevoie de aspecte teoretice de suport şi orientare. În mare, acestea se găsesc în vulumul I. În particular, cititorul dialogurilor se poate informa teoretic pe baza consideraţiilor şi comentariilor adăugate dialogurilor.
Consideraţiile şi comentariile reprezintă note la text, scrise la o anumită distanţă de schimbul verbal. Astfel credem că putem facilita înţelegerea focarului terapeutic respectiv, chiar dacă acesta nu este numit explicit. Consideraţiile provin adesea de la terapeutul cazului respectiv, care-l lasă astfel pe cititor să participe la fundalul său de gândire. Comentariile sunt în general adăugate de noi. Între consideraţii şi comentarii există treceri fluente.
La un nivel de abstracţie mediu se află adăugirile la teoria generală şi specială a bolii, pe care le-am preluat în acest volum, pentru a-i facilita cititorului repartizarea exemplelor. Aceste completări teoretice la volumul I şi spectrul diagnostic larg, din care am extras o tipologie bogată din evoluţia terapiei, au contribuit la volumul considerabil al acestei cărţi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tratat de psihanaliza contemporana (Vol. I)
Cartea Tratat de psihanaliza contemporana (Vol. I) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tratat de psihanaliza contemporana (Vol. I) - Helmut Thoma, Horst Kachele" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cioran in oglinda. Incercare de psihanaliza - Valentin Protopopescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihanaliza
Valentin Protopopescu
0,00 lei
Pacientul meu, Sigmund Freud - Tobie Nathan Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihanaliza
Tobie Nathan
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihanalizaCarti recomandate din categoria Psihanaliza