Transgresiuni

Transgresiuni - Sarah Dunant
Pret: 26,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTransgresiuni
Comanda acum "Transgresiuni - Sarah Dunant" de pe libraria ishop la pretul de 26,10 lei
Descriere carte:
Un roman tulburator, plin de un erotism sumbru, de rasturnari spectaculoase de situatie, explorand relatia dintre atractie si repulsie, placere si teroare si dezvaluind semnificatiile profunde ale violentei si fragilitatea psihicului uman.Sarah ... Dunant este autoarea bestsellerurilor "In compania curtezanei" (aparuta in treizeci de tari) si "Nasterea lui Venus" (tradusa in douazeci si sapte de limbi, in curs de ecranizare). O casa somptuoasa, in stil victorian, intr-unul din cartierele elegante ale Londrei. O femeie proaspat traumatizata de o despartire dureroasa, incercand sa-si refaca existenta. O serie de intamplari stranii ce se petrec mai ales noaptea, numai intr-o anumita aripa a casei. Un criminal in serie, inarmat cu un ciocan, ce bantuie imprejurimile. Elizabeth Skorvecky se izoleaza complet de lume, refugiindu-se in muzica si in traducerea unui thriller despre lumea interlopa din Cehia. Banuindu-se mai intai de episoade psihotice, apoi temandu-se de prezenta unui spirit malefic in casa, Elizabeth va descoperi ca pe urmele sale se afla un agresor periculos. Jocul pe care-l initiaza pentru a-l ademeni pe acesta in capcana devine diabolic si totul se transforma intr-o lupta morbida, din ce in ce mai sangeroasa, pe viata si pe moarte, de-a lungul careia victima se converteste in calau, iar calaul in victima.

"Un thriller plin de suspans care te tine cu sufletul la gura pana la sfarsit."The Express on Sunday
"Dunant iti confisca intreaga atentie reusind sa orchestreze cu maiestrie tensiunea cartii, atat cea sexuala cat si cea psihologica."Literary Review
"Un roman terifiant, plin de tensiune, care-ti va ingheta sangele in vine."The Times

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Transgresiuni
Cartea Transgresiuni in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Transgresiuni - Sarah Dunant" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fluturele De Hartie - Diane Wei Liang Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Diane Wei Liang
21,51 lei
Malavita - Tonino Benacquista Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Tonino Benacquista
17,91 lei
Agentul secret - Joseph Condrad Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Joseph Condrad
9,03 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans