Transformari planetare 2012 - 2030

Transformari planetare 2012 - 2030 - Sal Rachele
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTransformari planetare 2012 - 2030
Comanda acum "Transformari planetare 2012 - 2030 - Sal Rachele" de pe libraria ishop la pretul de 42,75 lei
Descriere carte:
Ce anume se intampla pe Pamant? Care este adevarul din spatele diferitelor profetii si predictii? In premiera, avem acum o explicatie concisa, atent pregatita si primita de mediumul Sal Rachele de la o inteligenta colectiva vasta, numita Fondatorii. Aceasta carte raspunde la intrebarile Cine?, Ce?, Unde?, Cand? si chiar De ce? In ceea ce in ceea ce priveste transformarile planetare si cuprinde informatii legate de biologie, psihologie, tehnologie, metafizica, religie, spiritualitate si chiar economie si politica.

Fondatorii sunt Dumnezeii Creatori de dimensiune a a 12-a ce au fost implicati in proiectarea initiala a ADN-ului uman. Invatatura lor centrala este ca noi toti suntem fiinte cu 12 dimensiuni, capabile sa evoluam pana in punctul in care putem crea universuri intregi. Ca si copii ai lui Dumnezeu, suntem invatati cum sa cream la fel ca Parintii nostri Cosmici. Aceasta lume (si nenumarate altele) este planseta unde invatam despre karma, liberul arbitru, iubire si despre alte principii ale Creatiei. In aceste timpuri esentiale pentru istoria omenirii, Fondatorii dezvaluie informatii despre evolutie, ADN, fragmentarea sufletului, dimensiuni mai inalte, transformari planetare, inaltare si multe alte subiecte relevante.

Acestea sunt cele mai importante vremuri din istoria omenirii. In premiera, milioane dintre noi avem ocazia sa evoluam dincolo de limitarile formei materiale intr-o lume noua, de o frumusete si maretie inimaginabile. Calea spre etapa urmatoare a evolutiei umane se afla chiar in fata noastra.

Fondatorii sunt ghizii vostri in aceasta calatorie a evolutiei sufletului, inaltarii si eliberarii de limitari. Ei ne invata ca suntem fiinte vaste in capacitati si iubire, create dupa chipul si asemanarea Creatorului nostru. Bine ati venit in noua lume!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Transformari planetare 2012 - 2030
Cartea Transformari planetare 2012 - 2030 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Transformari planetare 2012 - 2030 - Sal Rachele" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
SOS: Triunghiul Bermudelor - James Mandy Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
James Mandy
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational