Trandafirul din Sevastopol

Trandafirul din Sevastopol - Katharine McMahon
Pret: 33,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTrandafirul din Sevastopol
Comanda acum "Trandafirul din Sevastopol - Katharine McMahon" de pe libraria ishop la pretul de 33,20 lei
Descriere carte:
Roman istoric a carui actiune se desfasoara in complicata perioada victoriana,  Trandafirul din Sevastopol  este povestea Mariellei, a verisoarei sale, Rosa, si a doctorului Henry Thewell, trei personaje ale caror vieti sint ravasite de evenimentele istorice de la jumatatea secolului XIX, mai cu seama de evolutia neasteptata a Razboiului din Crimeea. Henry, logodnicul Mariellei, este trimis la Sevastopol pentru a se ingriji de organizarea spitalelor militare, iar visul Rosei, in ciuda tineretii, a farmecului ei libertin si a statutului social, este de a face parte din grupul de asistente  condus de faimoasa Florence Nightingale. Ramasa singura sa infrunte atmosfera anosta din casa familiei sale din Clapham, Mariella nu are alta solutie decit sa strabata intreaga Europa in cautarea iubitului si a verisoarei sale. Insa la capatul calatoriei o asteapta o surpriza mai nelinistitoare decit razboiul insusi.  
? Trandafirul din Sevastopol este o carte cu o constructie desavirsita, extinsa pe mai multe planuri, astfel incit cu siguranta va fi pe placul unui public cit mai divers. Iar Katherine McMahon, autoarea bestsellerului  Fiica alchimistului , este o autoare cu multa experienta si sensibilitate, cu un stil convingator si personaje interesante, care vor oferi cititorilor o veritabila panorama a stilului de viata, a moravurilor si principiilor specifice perioadei victoriene.? (Margaret Flanagan ?  Booklist )
 
? Trandafirul din Sevastopol este un roman istoric neobisnuit si extrem de alert, care urmareste o poveste de dragoste impresionanta pe cimpurile de batalie din timpul Razboiului din Crimeea, cu scene de o intensitate si tristete sfisietoare.? ( Kirkus Reviews )   ?Cu structura sa fragmentata, subiectul vast si totusi impodobit cu o dantelarie rafinata de detalii, Trandafirul din Sevastopol este de departe cel mai bun roman al autoarei.? ( Historical Novels Review )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Trandafirul din Sevastopol
Cartea Trandafirul din Sevastopol in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Trandafirul din Sevastopol - Katharine McMahon" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Taitei chinezesti - Ma Jian Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Ma Jian
19,00 lei
Viata mea de barbat - Philip Roth Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Philip Roth
37,52 lei
Dansatoarea de Kabuki  - Sawako Ariyoshi Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Sawako Ariyoshi
40,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala