Trandafiri

Trandafiri - Leila Meacham
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTrandafiri
Comanda acum "Trandafiri - Leila Meacham" de pe libraria ishop la pretul de 42,66 lei
Descriere carte:

La inceputul secolului XX, intr-o vreme in care onoarea si sacrificiul sunt inca principii calauzitoare, micutul oras Howbutker, din zona estica a Texasului, este guvernat de doua familii cu origini stravechi: Toliver, stapana celei mai mari plantatii de bumbac din zona, si Warwick, care are in proprietate hectare intregi de paduri cu lemn pentru cherestea.

Copiii celor doua familii, frumoasa si incapatanata Mary Toliver, si delicatul, dar puternicul Percy Warwick, sunt eroii unei povesti de dragoste dramatice. Percy o iubeste pe Mary de cand se stie si isi doreste cu ardoare sa o ia in casatorie, dar in inima lui Mary nimic nu este mai presus decat plantatia de bumbac lasata mostenire de tatal ei. Atractia dintre ei este insa de neevitat, iar consecintele despartirii lor se resimt de-a lungul anilor, dand nastere unui sir nesfarsit de minciuni, dezamagiri, secrete si tragedii. O saga ce se intinde pe mai multe generatii (1914-1985), o iubire dincolo de limite si un blestem al pamantului care umbreste dintotdeauna destinul familiei Toliver.

Leila Meacham ofera cititorilor un splendid buchet de sentimente de familie, in care se impletesc pasiunea, razbunarea si o multime de "ce-ar fi fost daca".

"O saga minunata si captivanta, cu ecouri din Pe aripile vantului." Publishers Weekly

"O poveste ampla, romantica si tipic americana, la fel ca Texasul insusi." Booklist

"La aproape treizeci de ani de la perioada de glorie a romanelor-fluviu... debutul lui Meacham le-ar putea aduce din nou in prim-plan. Amatorii genului vor devora acest naucitor roman despre pasiune si razbunare." Library Journal

Roman publicat in 11 tari



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Trandafiri
Cartea Trandafiri in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Trandafiri - Leila Meacham" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Muzeul capitularii neconditionate - Dubravka Ugresic Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Dubravka Ugresic
19,11 lei
Capul retezat - Iris Murdoch Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Iris Murdoch
28,45 lei
Anatomistul - Federico Andahazi Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Federico Andahazi
18,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala