Traiesc, deci ma abtin. Editia a II-a

Traiesc, deci ma abtin. Editia a II-a - Dr. Mihaela Bilic
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTraiesc, deci ma abtin. Editia a II-a
Comanda acum "Traiesc, deci ma abtin. Editia a II-a - Dr. Mihaela Bilic" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
Imi place sa mananc. Orice, oricat, oricand. Recunosc, fara falsa ipocrizie, ca as renunta la tone de piept de pui la gratar pentru un triunghi delicios de branza imputita, ca nu exista deliciu mai mare decat o bucata crocanta de coaja de paine cu unt si sare, iar garnitura ideala pentru orice tip de mancare sunt cartofii prajiti. Nu fac parte din "fericita" categorie a femeilor care uita sa manance pentru ca in ziua respectiva au avut prea multa treaba ori au fost suparate, nu pot trece indiferenta prin fata unei patiserii in a carei vitrina se lafaie merdenele fierbinti si partenera perfecta pentru un film romantic, intr-o seara tarzie, este cutia de inghetata savurata pana la ultima lingurita, chiar daca e topita.

Este adevarat, insa, ca nu mi s-a propus niciodata sa prezint moda si nici dimensiunile 90-60-90 nu le-am atins. Mi-ar fi placut sa fiu slaba, atat de slaba incat cei din jur sa-mi planga de mila, sa mananc doar cat sa nu mor de foame, iar dupa doua inghitituri sa fiu satula. Ghinion, n-a fost sa fie asa! Nu e adevarat ca ne nastem egale, pentru ca aceleasi 55 de kilograme pot fi fericirea uneia si calvarul alteia. Daca si pentru voi cura de slabire a devenit un mod de viata, iar gustul eclerului cu ciocolata l-ati uitat de mult, am sa va dau o veste buna: am gasit, in sfarsit, solutia! Cititi aceasta carte si veti gasi aici raspunsuri la toate intrebarile care v-au framantat pana acum!

Am scris-o pentru voi, din toata inima, si cu siguranta va va fi de folos!

Dr. Mihaela Bilic

Ii datorez autoarei acestei lucrari o bucata minunata a vietii mele. Multa vreme crezusem ca greutatea mea face parte din mine si ca e chiar definitorie. Datorita prieteniei noastre, increderii si rabdarii ei, azi sunt altcineva, pastrandu-mi umorul care, iata, nu sta in "cateva zeci de kilograme".

Teo Trandafir

Am cunoscut-o pe Mihaela in urma cu cativa ani si ne-am inteles de minune inca din prima clipa. Am devenit prietene in scurt timp si, chiar daca distanta ne desparte, de cate ori avem ocazia ne intalnim si vorbim despre orice. Este o femeie tonica, frumoasa, desteapta.

O persoana modesta care se implica in ceea ce face cu tot sufletul. Sunt convinsa ca si aceasta carte, la fel ca orice lucru pe care l-a realizat pana acum, a fost scrisa din dorinta de a ajuta, sfatui si chiar invata cititorii cum trebuie sa traiesti sanatos in propria ta piele. Pentru ca, pana la urma, esti ceea ce mananci, dupa cum spune o vorba deja celebra.

Loredana Groza

O cunosc de multi ani pe Mihaela Bilic si tot timpul auzeam de rezultatele ei - mi s-a parut nemaipomenit ce a reusit sa faca pentru Teo Trandafir, Mihaela Radulescu si, probabil, o multime de oameni mai mult sau mai putin cunoscuti. Ca profesionist, cred ca cel mai

important este ca stie sa motiveze pacientul si sa il incurajeze. Ne intalneam si ne intalnim in continuare la diferite evenimente si ne stim bine - este un om extraordinar, cald, bland, apropiat, placut, ce pare a avea o infinita rabdare si o capacitate de comunicare maxima, calitati care cred ca ii sunt indispensabile unui nutritionist de succes.

Andreea Raicu

Daca ai nevoie de nutritionist, mergi la Mihaela Bilic! Daca ai nevoie de un prieten, mergi tot la Mihaela! Ochii jucausi de copil m-au intampinat cu prietenie de indata ce i-am calcat pragul casei. Oare cum pot acesti ochi sa stie atata carte? Ajungi la Mihaela si te asezi ca pe arcuri pe un scaun in asteptarea unui program drastic de schimbare a apucaturilor alimentare de-o viata sau de-o vreme, dar te relaxezi in primul minut de conversatie. De la Mihaela pleci cu stomacul gol, dar cu mintea plina de informatii cat pentru o viata. Sper ca aceasta carte pe care o cititi sa va faca sa va simtiti exact ca la ea acasa. Casa este cabinetul ei si sufletul, profesia!

Andreea Berecleanu

O admir si o stimez pe Dr. Mihaela Bilic pentru ca este un medic cu multa imaginatie si

energie. La fel de mult ma incanta la ea faptul ca poate vorbi cu usurinta si pe intelesul tuturor.

Este o mare calitate, credeti-ma! Cat despre imaginatie, pe care am plasat-o pe primul loc in ierarhia calitatilor Mihaelei Bilic, este esentiala la un medic nutritionist. Culoarea sau expresivitatea mancarii sunt trucuri ce ne pot ajuta sa slabim, sa ne mentinem apoi greutatea sub control, sanatatea si,

de ce nu, chiar tineretea, sa ne asiguram mici bucurii zilnice pe care psihologii, in deplin acord cu nutritionistii, le numesc recompense cotidiene. Avem nevoie ca "mancarea" si "mancatul" sa devina placere, nu chin si nu motiv de autoinvinovatire. Stiu ca aveti in fata o biblie a nutritiei corecte, o carte placuta si accesibila, o incursiune prin secretele hranirii inteligente. Cititi-o exact asa cum trebuie citita orice biblie: in fiecare zi cate putin si apoi aplicati-i intocmai invataturile.

Oana Cuzino

Vorbeste despre nutritie cu cea mai mare naturalete din lume si are talentul de a-ti transmite faptul ca nu este chiar atat de greu cum credeai sa slabesti (dar nici atat de usor precum ti se transmite pe toate canalele media: "slabeste cu 10 kilograme in doua saptamani", "dieta minune - 7 kilograme intr-o saptamana", s.a.m.d.). Acest firesc cu care vorbeste te poate induce in eroare si ai, la inceput, tendinta sa uiti ca in spatele acestei sigurante cu care comunica cu pacientii si cititorii se afla, bine ascunsi, ani si ani de studii si cercetari in domeniul nutritiei.

Dr. Mihaela Bilic a absolvit Facultatea de Medicina Generala "Carol Davila" din Bucuresti si in anii 1996-2000 a urmat rezidentiatul la sectia de diabet si boli de nutritie a Spitalului Universitar din Bucuresti. Apoi a urmat un stagiu de un an la o clinica de obezitate din Paris. In 2001, a devenit medic specialist in diabet si boli de nutritie. A urmat apoi alte stagii in centre de wellness din intreaga Europa, inclusiv un amplu curs de perfectionare la celebra clinica anti-imbatranire PLANAS din Barcelona. V-am spus toate acestea ca sa va asiguram de faptul ca Mihaela Bilic, autoarea acestei carti, este unul dintre cei mai informati medici din Romania, care va va invata cat sa mancati, de cate ori pe zi sa mancati si tot ceea ce aveti de facut in functie de rezultatele si kilogramele la care vreti sa ajungeti.

Si asta fara menajamente - cunoaste toate smecheriile si minciunile mancaciosilor, stie cum sa va ia si va va spune adevarul despre voi in fata, inclusiv ceea ce nu recunoasteti nici in oglinda, si asta pentru ca, probabil, nu constientizati sau nu stiti ca nu este bine ceea ce faceti!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Traiesc, deci ma abtin. Editia a II-a
Cartea Traiesc, deci ma abtin. Editia a II-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Traiesc, deci ma abtin. Editia a II-a - Dr. Mihaela Bilic" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Indrumar de sanatate - Margrit Steiner Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Margrit Steiner
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative